fbpx

Tatoveringsfjerning

Vår tatoveringsfjerningsprosess bruker avansert laserteknologi for å bryte ned tatoveringsblekket i huden. Denne prosessen kalles lasertatoveringsfjerning og fungerer ved at laseren sender intense lysbølger inn i huden som absorberes av tatoveringsblekket. Dette fører til at blekkpartiklene brytes ned i mindre biter som kroppen deretter kan eliminere naturlig.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Tatoveringsfjerning informasjon

Vår tatoveringsfjerningsprosess er både sikker og effektiv. Vi bruker toppmoderne laserteknologi som er designet for å minimere risikoen for bivirkninger og gi de beste resultatene. Våre kunder har opplevd utrolige resultater, med tatoveringer som har blitt betydelig lysere eller helt fjernet.

Ikke la en uønsket tatovering holde deg tilbake. Ta kontroll over ditt utseende og gjenopprett din selvtillit med vår effektive tatoveringsfjerningsprosess. Klikk på knappen nedenfor for å bestille din konsultasjon i dag.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Olav

Estetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.