fbpx

Skinbooster

Har du lyst på glødende, hydrert hud som føles like frisk som den ser ut? La oss introdusere deg til Skinbooster behandlingen – en revolusjonerende løsning for å gjenopplive og forbedre din huds tekstur og fuktighetsnivå.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Skinbooster informasjon

En Skinbooster er en estetisk behandling som dypt hydrerer huden din fra innsiden. Dette oppnås ved bruk av mikroinjeksjoner av hyaluronsyre, et stoff som naturlig finnes i kroppen. Når det injiseres i huden, tiltrekker det seg fuktighet, noe som gjør huden fyldigere, jevnere og mer strålende.

Er du klar til å oppleve fordelene med Skinbooster-behandlinger selv? Ikke nøl med å ta det første skrittet mot bedre hud. Bestill en konsultasjon med våre erfarne hudpleieprofesjonelle i dag! Oppdag hvordan Skinbooster kan hjelpe deg med å oppnå strålende, sunn hud som føles like bra som den ser ut.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Skinbooster

Skinbooster behandlinger tilbyr en rekke fordeler. Den gir intens hydrering, forbedrer hudens glatthet og gjenoppretter ungdommelig volum til huden. I motsetning til andre behandlinger, hydrerer Skinboosters huden fra innsiden, noe som gir langvarige resultater. 

Produktene vi bruker

Vi bruker en rekke høykvalitets produkter, hver designet for å målrette spesifikke hudproblemer. Noen fokuserer på å redusere aldringstegn, mens andre retter seg mot kjedelig hud eller grov tekstur. Under konsultasjonen vil en hudpleieprofesjonell hjelpe deg med å bestemme hvilken type Skinbooster som er best for dine behov.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Olav

Estetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.