Nanofettoverføring for ansiktsfornyelse

Også kjent som mikrofettoverføring, eller mikronisert injeksjon, er denne prosedyren en raffinert og spesifikk teknikk for fettoverføring, der en liten mengde fett fjernes og injiseres i andre områder av kroppen.

* Uforpliktende konsultasjon

Pris fra 35.000,-

Transplantasjon av microfett / nanofett til ansiktsfornyelse

Også kjent som mikrofettoverføring, eller mikronisert injeksjon, er denne prosedyren en raffinert og spesifikk teknikk for fettoverføring, der en liten mengde fett fjernes og injiseres i andre områder av kroppen. Ordet «nano» eller «mikro» refererer til de svært små fettpartiklene som er spesifikt emulgert og brukt for områder med veldig definerte konturer, som fine linjer, rynker, tinninger, tårebunner, mørke ringer rundt øynene. Den beste delen av det er at metoden er veldig trygg og enkel, samt økonomisk måte å erstatte større volumtap på, og kan injiseres nøyaktig med en injeksjonsnål eller kanyle i fyllstoffstørrelse.

EstMed Klinikken, som ligger på Ullevål stadion i Oslo, har erfaring med å utføre Nano fettransplantasjon prosedyrer med høy kvalitet og trygghet for pasientene. Prosedyren består i å hente fett fra andre deler av kroppen, for eksempel hofter og lår, og sprøyte det inn i i ønskede områder i ansiktet for en ansiktsfornyelse. Dette resulterer i en mer definert og formfullt ansikt.

Fettoverføring kan også bidra til å jevne ut ujevnheter i ansiktet, og gir en mer harmonisk og estetisk tiltalende utseende. Prosedyren er mindre invasiv enn tradisjonell ansiktsløft kirurgi, og resultatene kan vare opptil flere år.

Hos EstMed Klinikken jobber erfarne kirurger innen Nano fettransplantasjon for å sikre best mulig resultat for pasientene. De tilbyr en personlig tilnærming til hver pasient, og jobber sammen med dem for å oppnå deres ønskede mål.

Om du vurderer ansiktsfornyelse for å forbedre utseendet ditt, kan EstMed Klinikken hjelpe deg med å realisere dine drømmer. Kontakt klinikken i dag for en konsultasjon og finn ut om fettoverføring for ansiktsløft er den rette prosedyren for deg.

Hva du kan forvente av resultat ved ansiktsfornyelse med Nano fettoverføring

Fett høstes gjennom et lite snitt på sidelårene som lukkes med sterile stripeteip og en elastisk bandasje kan påføres, som pasienten kan gå med i et par dager. Injiserte områder i ansikt og hals kan få blåmerker og se hovne ut i opptil 2-3 dager, og vil deretter forsvinne. Pasienter kan gå hjem etter prosedyren og unngå å dusje i 2 dager. Antibiotika er vanligvis nødvendig i 3 dager.

Resultater av Mikrofett transplantasjon for ansiktsfløft eller fornyelse

Mikrofett- og nanofettinjeksjoner er beriket med naturlig selvfornyende celler og etter behandlingen avhengig av blodtilførselen i området, livsstil, røyking etc, bør resultatene vare i mange år og  omtrent 50-70% av det injiserte fettet vil forbli som ditt eget fett i område og selvfornyende celler vil fortsette å regenerere cellene og forynge huden din. Som et resultat vil ansiktet/halsen og huden din fortsette å bli bedre de neste årene.

Ofte stilte spørsmål

Hva er minimumsalderen for fettoverføringsprosedyren?

 • Nanofett kan brukes til hudforyngelse, spesielt for mørke ringer, akne arrdannelse hvis du er +18 år.
 • Mikrofettoverføring er vanligvis nødvendig når du har dype rynker og linjer, hule tinninger, når du trenger volumgjenoppretting på kinn og kjevelinje.

Vil bena eller magen min ha arr etter fetthøstingen?

 • Fett tas på sidelårene med et lite snitt rundt en halv cm og gror fint uten arr med mindre det ble infisert eller du er utsatt for å utvikle arr.

Hvor lang tid må jeg være borte fra jobb etter å ha vært til denne behandlingen?

 • Bortsett fra noen hevelser og blåmerker de første dagene, kan de fleste av pasientene gå tilbake på jobb neste dag. Hvis du har smerter i bena eller magen kan det hende du må hvile 1-2 dager hjemme.

Kan jeg fjerne magefett, dobbelthake eller fett i bena under behandlingen som en fettsuging?

 • For fettoverføring må vi høste rundt 60-100 ml fett avhengig av målene, og det kan ikke sammenlignes med fettsuging av det område vi skal hente mikrofett fra. Dersom du skulle være interessert i fettsuging av mage eller lår, kan vi tilby en egen fettsugningsbehandling med SmartLipo for dette formålet.
 • Hvis du har en begrenset mengde fett i området og du vil ha en liten forbedring, kan det gjøres samtidig.

Vil jeg noen gang trenge fillers eller Botulinumtoksin etter fettransplantasjonen?

 • Fettransplantasjon vil vare lenger enn en filler, men noen ganger for å skape perfekt symmetri kan det hende du må ha noen fillers et par uker etter behandlingen.
 • Rynker i ansiktet og på halsen er forårsaket av muskelaktiviteten og den vil fortsatt trenge botulinumtoksin for å slappe av muskelen.
 • Du kan enkelt kombinere fillers, fett- og antirynkebehandlinger.

Kan du løse opp fettet hvis jeg ikke liker resultatene?

 • Fettinjeksjoner er ikke reversible som fyllstoffer, men fett injiseres i de dype lagene og det er ikke vanlig å ha forstyrrende asymmetrier. Fyllstoffer kan brukes til å forbedre symmetrien hvis det er nødvendig.
 • Når fettet er avgjort i løpet av et par måneder, kan noen fettoppløsende lasere, injeksjoner prøves.

Informasjon om anestesi:

Innholdsfortegnelse

Bestill konsultasjon

Bestill en konsultasjon hos vår lege som informerer deg om behandlingen, dens risiko og mulig effekt.

Velg tid for din konsultasjon her

Utført av våre eksperter

Ingemar Havemann

Plastisk kirurg

Dr. Tahmineh

Estetisk kosmetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.