fbpx

PRP (Platerikt plasma)

PRP står for «Platelet-Rich Plasma», eller «blodplateberiket plasma» på norsk. Det er en behandlingsmetode som bruker kroppens egne naturlige helbredende krefter for å reparere og fornye vev.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

PRP informasjon

I en PRP-behandling, blir en liten mengde av pasientens eget blod tatt og sentrifugert for å skille ut plasmaet rikt på blodplater. Dette plasmaet, som er fullt av vekstfaktorer og helbredende proteiner, injiseres deretter tilbake i området som behandles.

PRP-behandling bør alltid utføres av sertifiserte medisinske eksperter. Hvis du vurderer PRP-behandling, oppfordrer vi deg til å bestille en konsultasjon med våre erfarne leger. De vil kunne gi deg mer informasjon om prosedyren, dens fordeler og risiko, og hjelpe deg med å avgjøre om det er riktig behandling for deg.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med PRP

PRP har vist seg å være effektivt i behandlingen av en rekke forhold, fra hudforyngelse til mer komplekse medisinske tilstander. PRP kan bidra til å stimulere kollagenproduksjonen, forbedre hudens tekstur og tone, redusere arr og strekkmerker, og fremskynde helingsprosessen etter skader eller operasjoner.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Olav

Estetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.