Få drømmeformen

BBL – Rumpeløft med kroppsfiller

BBL – Brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller er en estetisk prosedyre som har vunnet betydelig popularitet de siste årene. Denne behandlingen er designet for å gi pasienter muligheten til å øke volumet og forbedre formen på baken ved hjelp av spesialiserte kroppsfillere. Med minimal invasivitet og rask restitusjonstid, er det en attraktiv løsning for mange som ønsker å oppnå en mer forførende silhuett.

* Begrenset kapasitet, 25% tilbudet gjelder kun de første 25 personene!

3.990,- pris 2.992,-

3.990,- pris 2.992,-

Hva er BBL - brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller?

BBL – Brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller er en prosedyre som bruker estetiske fillere for å øke volumet og forbedre formen på baken. Fillere er injiserbare substanser som består av naturlige eller syntetiske materialer, som hyaluronsyre eller kalsiumhydroksylapatitt. Disse materialene har evnen til å fylle ut og gi støtte til vevet, og kan dermed skape en fyldigere og mer tiltalende rumpe.

Prosedyren utføres vanligvis i en medisinsk klinikk eller et operasjonsrom under lokalbedøvelse og eventuelt mild sedasjon. Leger med spesialisering innen estetisk medisin og erfaring med rumpeforstørrelse er de mest kvalifiserte fagfolkene til å utføre denne typen inngrep.

Priser på BBL - Brasiliansk rumpeløft

BBL med filler (per 10 ml)3990,-
BBL med fettransplantasjon79 900,-

Introduksjon: BBL - rumpeløft med kroppsfiller

BBL – Brasiliansk rumpeforstørrelse med kroppsfiller er en kosmetisk prosedyre som har til hensikt å gi pasienter en mer fyldig og formfull rumpe. Denne teknikken har blitt stadig mer populær blant både menn og kvinner som ønsker å forbedre sin kroppsfasong og oppnå en mer attraktiv silhuett. 

Er det noen nedetid?

En av de betydelige fordelene med Radiesse er at det er minimal eller ingen nedetid. Du kan oppleve noe rødhet, hevelse eller blåmerker på injeksjonsstedet, men disse bivirkningene er forbigående og bør avta i løpet av få dager. De fleste pasienter kan gjenoppta sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen.

Vanlige typer kroppsfillere som brukes til BBL - rumpeløft

Det finnes ulike typer kroppsfillere som kan brukes til BBL – brasiliansk rumpeløft. De mest vanlige inkluderer:

 1. Hyaluronsyre-baserte fillere: Disse er naturlig forekommende substanser i kroppen som bidrar til fuktighet og volum i huden. Hyaluronsyre-fillere har en langvarig, men ikke permanent effekt, og kan justeres eller reverseres ved behov.

 2. Kalsiumhydroksylapatitt-fillere: Disse er syntetiske substanser som også brukes til å øke volumet i baken. Kalsiumhydroksylapatitt er kjent for sin evne til å stimulere kollagenproduksjonen, noe som kan gi mer varige resultater sammenlignet med hyaluronsyre-fillere.

Fordeler med BBL - brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller

BBL – Brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller har flere fordeler som gjør det til en attraktiv prosedyre for mange. Noen av fordelene inkluderer:

 • Naturlige og varige resultater: Ved å bruke fillere av høy kvalitet kan legen skape resultater som ser naturlige ut og varer i lang tid. Den økte volumet og forbedrede formen på baken kan gi pasienter en mer forførende silhuett.

 • Minimal invasivitet og kort restitusjonstid: Sammenlignet med kirurgiske inngrep som rumpeimplantater, er brasiliansk BBL – rumpeforstørrelse med filler en mindre invasiv prosedyre. Injeksjonene tar kort tid å utføre, og de fleste pasienter kan gå tilbake til sine daglige aktiviteter i løpet av noen dager.

 • Tilpasningsdyktighet til individuelle pasientbehov: En av fordelene med bruk av fillere er at prosedyren kan tilpasses individuelle pasientbehov. Legen kan justere mengden filler som injiseres for å oppnå ønsket resultat og tilfredsstille pasientens estetiske mål.

Utvikling og sikkerhet av kroppsfillere

Estetiske fillere har blitt brukt i mange år for å korrigere ulike estetiske bekymringer, inkludert ansiktsrynker og tap av volum i forskjellige deler av kroppen. Filler-teknologien har utviklet seg betydelig, og dagens fillere er trygge og effektive når de brukes av erfarne og kvalifiserte fagfolk.

Bruk av godkjente og trygge fillere i prosedyren

Det er viktig å merke seg at BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med filler kun bør utføres av leger som bruker godkjente og trygge fillere. Disse fillene skal være grundig testet og ha dokumentert sikkerhet og effektivitet. Kvalifiserte fagfolk vil nøye vurdere pasientens medisinske historie og individuelle behov før de bestemmer hvilken type filler som er mest egnet.

Risikofaktorer og komplikasjoner å være oppmerksom på

Som med enhver medisinsk prosedyre, er det risikofaktorer og potensielle komplikasjoner å være oppmerksom på ved BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med kroppsfiller. Selv om det er sjeldent, kan noen pasienter oppleve midlertidig hevelse, blåmerker eller asymmetri etter prosedyren. Det er viktig å følge alle instruksjoner fra legen før og etter inngrepet for å minimere risikoen for slike komplikasjoner.

Kandidater for BBL - brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller

BBL – Brasiliansk rumpeforstørrelse med filler er egnet for både kvinner og menn som ønsker å forbedre formen og volumet på baken. Imidlertid er det viktig å være klar over at ikke alle kan være kandidater for denne prosedyren.

Hvem er egnet for prosedyren?

Generelt sett kan følgende kriterier indikere at en person er en egnet kandidat for brasiliansk rumpeforstørrelse med filler:

 1. God generell helse: Pasienter må være i god fysisk helse og ikke ha alvorlige medisinske tilstander som kan påvirke deres evne til å gjennomgå prosedyren og helbrede raskt.

 2. Realistiske forventninger: Det er viktig at pasienter har realistiske forventninger til resultatene av prosedyren. Legen vil gi en grundig vurdering av hva som kan oppnås basert på pasientens anatomiske forutsetninger og ønsker.

 3. Tilstrekkelig mengde vev: Pasienter må ha tilstrekkelig mengde vev i baken for at fillere skal kunne injiseres på en trygg og effektiv måte.

Forberedelser til BBL - brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller

Før en BBL – brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller prosedyre, er det viktig å møte til en konsultasjon med en erfaren lege. Under denne konsultasjonen vil kirurgen vurdere pasientens medisinske historie, diskutere forventninger og mål, og informere om prosedyren og mulige risikoer.

Konsultasjon med en erfaren lege

Konsultasjonen med en erfaren lege er en viktig del av forberedelsene til BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med filler. Pasienter bør søke en kirurg med god kunnskap og erfaring innen denne spesifikke prosedyren for å sikre optimale resultater.

Medisinsk vurdering og pasienthistorie

Under konsultasjonen vil legen gjennomføre en grundig medisinsk vurdering av pasienten. Dette inkluderer å vurdere tidligere medisinske tilstander, eventuelle medisiner som tas og allergier. Det er viktig å være åpen og ærlig med kirurgen for å sikre pasientens sikkerhet under og etter prosedyren.

Informasjon om prosedyren og forventet etterbehandling

Legen vil også gi grundig informasjon om prosedyren, inkludert hva som kan forventes før, under og etter inngrepet. Dette inkluderer detaljer om injeksjonssteder, eventuell smertebehandling, og hva pasienten kan forvente av restitusjonstid og etterbehandling.

Gjennomføring av BBL - brasiliansk rumpeløft med kroppsfiller

Når pasienten er grundig evaluert og alle nødvendige forberedelser er gjort, vil prosedyren for BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med filler utføres. Prosedyren innebærer flere trinn som er designet for å sikre trygge og nøyaktige resultater.

Prosedyrens steg-for-steg forløp

 1. Forberedelse: Pasienten vil bli bedt om å ligge i en behagelig stilling, og injeksjonsstedene vil bli rengjort og desinfisert.

 2. Lokalbedøvelse: Legen vil administrere lokalbedøvelse for å sikre pasientens komfort under prosedyren.

 3. Injeksjon av filler: Kirurgen vil injisere filleren i bestemte områder av baken for å øke volumet og forbedre formen. Mengden filler som brukes, vil avhenge av pasientens ønsker og anatomiske forhold.

 4. Etterbehandling og oppfølging: Etter prosedyren vil kirurgen gi instruksjoner om etterbehandling og planlegge en oppfølging for å overvåke resultatene og sikre en jevn helbredelse.

Vanlige spørsmål og bekymringer

Hvor lenge varer resultatene av BBL – brasiliansk rumpeløft med filler?

Resultatene av brasiliansk rumpeforstørrelse med filler varer vanligvis i flere måneder til ett år, avhengig av typen filler som brukes. Etter dette kan det være nødvendig å gjenta prosedyren for å opprettholde ønsket resultat.

Er BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med filler smertefullt?

Lokalbedøvelse brukes under prosedyren for å minimere ubehag. Noen pasienter kan oppleve litt ømhet eller hevelse i injeksjonsområdene i dagene etter inngrepet, men dette er vanligvis mildt og avtar raskt.

Hva er risikoen for komplikasjoner med BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med filler?

BBL – Brasiliansk rumpeforstørrelse med filler er en relativt trygg prosedyre når den utføres av en erfaren og kvalifisert lege. Som med enhver medisinsk prosedyre, er det imidlertid en liten risiko for komplikasjoner, inkludert infeksjon, asymmetri eller allergiske reaksjoner. Pasienter bør følge nøye med på eventuelle uvanlige symptomer og kontakte kirurgen sin umiddelbart hvis de oppstår.

Kan BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med filler kombineres med andre prosedyrer?

Ja, brasiliansk rumpeforstørrelse med filler kan kombineres med andre kosmetiske prosedyrer for å oppnå mer omfattende resultat. Noen pasienter velger for eksempel å kombinere det med fetttransplantasjon (også kjent som brazilian butt lift) for å oppnå enda mer dramatiske resultater.

Hvordan kan jeg velge en erfaren lege for BBL – brasiliansk rumpeforstørrelse med filler?

Det er viktig å velge en erfaren og kvalifisert lege for å sikre trygge og vellykkede resultater. Pasienter bør se etter en kirurg som spesialiserer seg på estetisk medisin, har gode anmeldelser fra tidligere pasienter og er medlem av relevante profesjonelle organisasjoner.

Konklusjon

BBL – Brasiliansk rumpeløft med filler er en kosmetisk prosedyre som kan gi pasienter en fyldigere og mer formfull rumpe uten behov for kirurgi. Ved hjelp av spesialiserte fillere kan erfarne leger skape naturlige og varige resultater. Det er viktig å konsultere med en erfaren kirurg, følge alle instruksjoner og være klar over potensielle risikoer før du velger denne prosedyren.

Innholdsfortegnelse

Bestill konsultasjon

Bestill en konsultasjon hos vår lege som informerer deg om behandlingen, dens risiko og mulig effekt.
* Begrenset kapasitet, 25% tilbudet gjelder kun de første 25 personene!

Viktig info / komplikasjoner

Gjennom konsultasjon vil legen informere om mulige komplikasjoner, bivirkninger, og risiko fra filler behandling. Listen nedenfor viser ikke alle mulige komplikasjoner, men en stor andel. 

En fillerbehandling er ansett som en behandling med mulige  komplikasjoner. De vanligste komplikasjonene er milde og forbigående. men enkelte komplikasjoner bør behandles. Det finnes også et legemiddel som heter Hylase som kan injiseres for å løse opp filleren igjen. Dersom du tror du har en komplikasjon, eller du har plager etter behandlingen, er det avgjørende at du kontakter din behandler.

 • Forbigående hevelse, rødhet og merke etter nålestikk vil forekomme. Ofte forsvinner disse i løpet av 1-3 dager.
 • Blåmerker kan oppstå. Blodfortynnende og betennelsesdempende medisiner øker sjansen for dette. Informer din behandlende sykepleier eller lege dersom du bruker dette.
 • Herpesutbrudd (forkjølelsessår) kan utløses av behandlingen. Informer din behandlende sykepleier eller lege dersom du har historikk med herpesinfeksjon/forkjølelsessår.
 • Der hvor huden er tynn kan man i enkelte tilfeller se produktet igjennom huden. Dette kalles Tyndaleffekten og i visse tilfeller bør filleren løses opp dersom dette oppstår.
 • Behandlingen kan forårsake en infeksjon. De neste dagene etter behandlingen kan man i såfall oppleve et eller flere av følgende symptomer: Økende hevelse, smerte, varmefølelse,  rødhet i huden. Infeksjon må da behandles hos din autoriserte helsepersonell.
 • I sjeldne tilfeller kan filleren bli injisert i en blodåre eller trykke på en blodåre slik at et område av huden ikke får blod. Dette vil vanligvis gi blekhet i et område av huden (eller lepper), smerter, marmorering i huden (blåmerkelignende preg) og dersom det ikke behandles i tide kan det gi nekrose og sårdannelse. Det er veldig viktig at du kontakter din behandler ved økende eller uvanlige smerter, blekt område av huden eller armorering av huden. Det finnes tilfeller av blindhet etter fillerbehandling etter at filler er blitt injisert i blodårer som går til øyet.
 • I sjeldne tilfeller kan det forekomme reaksjoner i form av kuler/hevelse som dukker opp senere, dette kan skje uker eller til og med måneder etter behandlingen. Dette betyr at kroppen på en eller annen måte reagerer på produktet. Det kan være en slags allergisk reaksjon, en innkapsling av produktet og/eller en type infeksjon som kalles biofilm. Dersom du opplever at du får kuler/hevelse eller andre plager uker eller måneder etter behandlingen bør du kontakte din behandler.
 • I enkelte tilfeller kan filleren migrere (vandre). Altså at den uker eller måneder etter behandling flytter på seg. Da kan det også være aktuelt å løse opp filleren.
 • Opplys om du har noen sykdommer, bruker noen legemidler, er noe du er allergisk mot (inkludert legemidler) eller om du er gravid eller ammer.
 • Dersom du er gravid eller ammer kan du ikke behandles.
 • Dersom du har pågående større tannbehandling, infeksjon eller plager med tannkjøtt bør du ikke behandles.
 • Dersom du har en pågående hudinfeksjon som herpes/forkjølelsesår brennkopper, soppinfeksjon eller annen hudinfeksjon bør du ikke behandles.
 • Ved forkjølelse, bihulebetennelse, ørebetennelse eller andre infeksjoner i øre/nese/hals bør du ikke behandles.
 • Ved en infeksjon i fordøyelsessystemet (gastroenteritt/matforgiftning/magevirus osv) bør du ikke behandles.
 • Dersom du har en urinveisinfeksjon bør du ikke behandles.
 • Dersom du er allergisk mot lokalbedøvelse («tannlegebedøvelse») eller til noen av innholdsstoffene i filleren bør du ikke behandles. Hvis du har tendens til urticaria («elveblest») eller har hatt en alvorlig allergisk reaksjon mot noe tidligere så bør dette diskuteres med din behandler.
 • Dersom du er allergisk mot vepsestikk bør dette diskuteres med din behandler.
 • Dersom du har en autoimmun sykdom bør dette diskuteres med din behander. Ved følgende sykdommer bør man ikke behandles: Blandet bindevevssykdom og Hashimotos sykdom. Andre autoimmune sykdomer som leddgikt, psoriasis mm. bør diskuteres med behandleren før man vurderer eventuell behandling.
 • Dersom du bruker blodfortynnende medisiner eller medisiner mot blodpropp kan du ikke alltid behandles.
 • Ved følgende øvrige tilstander kan du ikke behandles med filler: tuberkulose, blødersykdommer, talassemi.
 • Har du har en kjent spiseforstyrrelse eller body dysmorphic disorder, må dette diskuteres med din behandler.
 • Du bør ikke innta alkohol, tran/omega3 innen 24 timer før behandlingen da det er blodfortynnende.
 • Etter behandling skal det de neste 8 timene ikke påføres noe som helst på det behandlede området og du bør unngå å ta på området.
 • Unngå alkohol i 24 timer etter behandling da det er blodfortynnende.
 • Unngå eksponering for sterk sol, kulde eller varme til rødhet og hevelse er over. Vanligvis ca 3-5 dager.
 • Det anbefales å unngå trening de neste 24 timene etter behandling da man vil bli varm i ansiktet av trening, noe som kan øke hevelsen.
 • Det er viktig å massere dersom instruert av din behandler.
 • Du må kontakte din behandler ved økende smerter, rød-/blekhet i huden, misfarging i huden, eller andre plager.

Innholdstavle

Kandidater: dermal-fillers

Hvem er en god kandidat for dermal-fillers?

Du kan være en god kandidat for dermal-fillers hvis du:

 • Er fysisk frisk
 • Ikke røyker
 • Har et positivt syn og realistiske mål i tankene 
 • Er forpliktet til å opprettholde god hudhelse

Vi benytter kun godkjente kroppsfillere som Variofill®, HYAcorp MLF2©, og vi har flere ulike merker og leverandører innen kroppsfillere som har til formål økt volum i rumpen. Alt avhengig av dine ønsker som avdekkes i en konsultasjon, velger vi der kroppsfiller-produktet som er tilpasset deg og dine behov. Det nevnt, tar vi ofte i bruk Variofill®.

Vårt nyeste produkt. Hyaluronsyrefyllstoffet spesielt designet for seteområdet.

Den ENESTE som er 100% laget og sertifisert i Tyskland.
Sammen med alle våre produkter er Variofill ® for Gluteal Augmentation fullt designet og laget i  Tyskland og sertifisert av det tyske varslede organet DQS-Med 0297 fra Frankfurt i Tyskland.

100% HA filler
Hver sprøyte med Variofill® for Gluteal Augmentation har 10 ml 33 mg/ml med steril resorberbar ren kryssbundet hyaluronsyre av ikke-animalsk opprinnelse.

 
Tilfredshet
Etter 24 måneder:
8 pasienter av 10 (80 %) er fornøyd med resultatene klassifisert som gode*.
Les mer om Variofill® her.

Pris: dermal-fillers

Behandling med kroppsfillers varierer i pris, alt etter hva man ønsker å gjøre og hvor omfattende behandlingen er. Prisene våre starter fra 9.990 og oppover, avhengig av dine ønsker å forventinger. Det er først når en har vært til konsultasjonstime hos behandler og det er avtalt hvilken type behandling som skal utføres at man får en konkret pris. 

Det er imidlertid viktig at en ikke bare har fokus på hva en behandling med filler i ansiktet koster når en skal velge behandlersted. Minst like viktig er behandlerens kompetanse og erfaring. Dette fordi et godt resultat av en fillerbehandling er svært avhengig av at riktig type filler settes på riktig måte og i rett mengde.

Konsultasjon: dermal-kroppsfiller

Under konsultasjonen din vær forberedt på å diskutere:

 • Dine mål
 • Medisinske tilstander, medikamentallergier, medisinske behandlinger og røykehistorie
 • Aktuelle medisiner, vitaminer, urtetilskudd, alkohol, tobakk og narkotikabruk
 • Tidligere operasjoner eller behandlinger

Din lege vil også:

 • Vurdere din generelle helsestatus og eventuelle risikofaktorer
 • Diskutere sannsynlige utfall og eventuelle risikoer eller potensielle komplikasjoner

Sørg for å stille spørsmål til legen. For å hjelpe, har vi utarbeidet en sjekkliste med spørsmål du bør stille under konsultasjonen din med dermal-fillers. Det er veldig viktig å forstå alle aspekter av dermal-fillers. Det er naturlig å føle litt angst, enten det er spenning for ditt forventede nye utseende eller litt stress. Ikke vær redd for å diskutere disse følelsene med legen din.

Sjekkliste med spørsmål: dermal-kroppsfiller

Viktige spørsmål du må stille kirurgen før du bestiller dermal-fillers.

Bruk denne sjekklisten som en veiledning under din dermal-fillers-konsultasjon:

 • Er du en sertifisert lege?
 • Er jeg en god kandidat for denne prosedyren?
 • Hva forventes av meg for å få de beste resultatene?
 • Hvor og hvordan vil du utføre prosedyren min?
 • Hvilken teknikk anbefales for meg?
 • Hvor lang restitusjonsperiode kan jeg forvente, og hva slags hjelp vil jeg trenge under restitusjonen?
 • Hva er risikoene og komplikasjonene forbundet med prosedyren min?
 • Hvordan håndteres komplikasjoner?
 • Hvordan kan jeg forvente at kroppen min skal se ut over tid? 
 • Hva er alternativene mine hvis jeg er misfornøyd med det kosmetiske resultatet?
 • Har du før-og-etter-bilder jeg kan se på for denne prosedyren og hvilke resultater er rimelige for meg?

Risiko og sikkerhet: dermal-kroppsfillers

Du vil bli bedt om å signere samtykkeskjemaer for å sikre at du fullt ut forstår prosedyren, samt risikoene og potensielle komplikasjoner.

Alvorlige komplikasjoner fra hudfyllstoffer/dermal-fillers er uvanlige. Potensielle risikoer varierer avhengig av det spesifikke fyllstoffet som brukes. 

De kan blant annet inkludere: 
 • Akne-lignende hudutbrudd
 • Asymmetri
 • Blødning fra injeksjonsstedet
 • Blåmerker
 • Skade på huden som resulterer i et sår og mulig arrdannelse
 • Infeksjon på injeksjonsstedet
 • Klumper
 • Hudnekrose (sårdannelse eller tap av hud på grunn av forstyrrelse av blodstrømmen)
 • Hudutslett med kløe
 • Rødhet i huden
 • Hevelse
 • Under- eller overkorrigering av rynker

I svært sjeldne tilfeller kan fyllstoffet ved et uhell sprøytes inn i blodårene i stedet for under huden. Dette kan blokkere blodstrømmen. Hva som skjer hvis blodstrømmen din er blokkert vil variere avhengig av hvor blokken er. Hvis huden din er påvirket, kan du få hudtap eller sår. Hvis øyet ditt er påvirket, kan du miste synet eller bli blind.

Disse risikoene og andre vil bli fullstendig diskutert før du samtykker. Det er viktig at du tar opp alle spørsmålene dine direkte med legen, inkludert de komplikasjonene som krever akutt behandling. Selv om det forventes gode resultater fra prosedyren din, er det ingen garanti for at du vil være fornøyd med resultatene.

Prosedyren steg for steg: dermal-kroppsfillers

Prosedyrer for dermal-fillers

Fremgangsmåten for hudfyllstoffer/dermal-fillers

 • Ansiktsvurdering og kartlegging
 • vurdere ansiktsutseendet og hudtonen og undersøke områdene i ansiktet som skal forsterkes.
 • Strategiske punkter i ansiktet ditt kan merkes som passende injeksjonssteder for filleren. Det kan tas bilder av områdene som skal behandles.
 • Injeksjonsstedene vil bli renset med et antibakterielt middel.
 • Smerter på injeksjonsstedet kan lindres ved bruk av et veldig kaldt instrument for å kjøle ned huden, bedøvende salve for å bedøve huden eller injeksjon av lokalbedøvelse.
 • Selv om det ikke er smertefritt, tolereres injeksjonene vanligvis lett.
 • Injeksjon tar vanligvis bare noen få øyeblikk per sted. Prosessen med å injisere, massere og evaluere resultatet utføres, og ytterligere fyllstoff tilsettes etter behov.
 • Avhengig av antall områder som skal behandles, kan hele prosessen være så kort som 15 minutter, eller så lang som en time.
 • Når resultatene anses som tilfredsstillende, vil eventuelle merker bli renset bort.

Du kan bli tilbudt en ispose for å redusere hevelse og lindre ubehag. Selv om området kan føles litt ømt i en dag eller to, er det vanligvis ikke smertefullt nok til å kreve noen medisiner.

Restitusjon: dermal-kroppsfillers

Restitusjonstiden varierer for hver pasient og for hver type filler som injiseres. Du kan gjenoppta de fleste aktiviteter med en gang, men det anbefales generelt at du unngår intens fysisk aktivitet de første 24-48 timene for å minimere hevelser og blåmerker. Sørg for å diskutere din spesifikke restitusjonsplan med legen din før du planlegger injeksjonene dine.

Utseende etter behandling med dermal-filler kan omfatte:
 • Et «overfylt» utseende på behandlede områder
 • Hevelse eller blåmerker som varierer fra mild til alvorlig
 • Midlertidig nummenhet eller rødhet
 • Store klumper eller harde områder på injeksjonsstedet
 • Overfølsomhetsreaksjon som kan virke som en allergisk reaksjon med elveblest og hevelse

De fleste tilstander kan lindres med aktuell ising og massasje og vil forbedre seg i løpet av noen timer eller bare noen få dager. Noen reaksjoner kan kreve mer aggressiv behandling med medisiner eller injeksjoner.

Selv om det ikke er vanlig, kan synsforstyrrelser forekomme. Når det er ledsaget av smerte eller svakhet på den ene siden av kroppen, er det ekstremt viktig at du kontakter kirurgen og får behandling umiddelbart.

Resultater: dermal kroppsfillere

Resultatene av hudfyllstoffer/dermal-fillers er synlige umiddelbart og vil vare fra flere måneder til flere år avhengig av fyllstoffet som brukes og pasienten som injiseres. Hvis du opprettholder god generell helse og bruker passende produkter og hudbehandlinger vil resultatene forbedres og vare lenger.