fbpx

Sculptra

Sculptra er en FDA-godkjent injiserbar biostimulator bestående av poly-L-melkesyre (PLLA), et biokompatibelt og biologisk nedbrytbart stoff. Denne unike sammensetningen hjelper med å stimulere kroppens naturlige produksjon av kollagen, det viktige proteinet som bidrar til hudens fasthet og elastisitet.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Sculptra informasjon

Sculptra fungerer ved å målrettet stimulere kroppens kollagenproduksjon. Når Sculptra injiseres i huden, begynner de biokompatible mikropartiklene å gradvis stimulere kroppens naturlige respons for å produsere nytt kollagen. Resultatet er en merkbart forbedret hudstruktur og volum over tid.

For å sikre best mulig resultat, er det viktig å søke råd fra en sertifisert dermatolog eller plastikkirurg. Hos oss kan en erfaren profesjonell gi en grundig diagnose og skreddersy en behandlingsplan som passer til dine unike behov og ønsker.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordeler med Sculptra

Sculptra tilbyr en rekke fordeler for pasienter som ønsker å forbedre hudens utseende uten kirurgi:

  • Langvarige resultater: Sculptra gir langvarige resultater som kan vare i opptil to år.
  • Forbedret hudstruktur: Ved å stimulere kroppens naturlige produksjon av kollagen, hjelper Sculptra med å forbedre hudens tekstur og fasthet.
  • Ikke-kirurgisk: Sculptra er en ikke-kirurgisk behandling, noe som betyr at det ikke er nedetid etter prosedyren.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.