fbpx

Dracula behandling

Dracula Behandling er basert på vitenskapen om plateletrik plasma (PRP). I en PRP-behandling blir en liten mengde av ditt eget blod tatt og sentrifugert for å skille plasmaet – den flytende delen av blodet – fra de røde og hvite blodcellene. Plasmaet er rikt på blodplater, som inneholder hundrevis av proteiner kjent som vekstfaktorer. Disse vekstfaktorene spiller en nøkkelrolle i helbredelsesprosesser og stimulering av ny cellevekst.

Priser på Dracula behandlinger

Dracula – 1 behandling4.490,-
Dracula – 3 behandlinger9.900,-

Dracula behandling informasjon

Dracula Behandling er mer enn bare en effektiv hudfornyende prosedyre – det er også en luksuriøs og eksklusiv opplevelse.

Er du klar til å oppleve fordelene med Dracula Behandling? Ikke vent med å starte din reise mot en friskere, mer ungdommelig hud. Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon og la oss hjelpe deg å oppnå de resultatene du ønsker.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Hvordan utføres behandlingen?

Under en Dracula Behandling blir det plateletrike plasmaet injisert tilbake i huden din i de områdene hvor du ønsker forbedring. Dette kan bidra til å stimulere kollagenproduksjonen, fornye huden, og redusere tegn på aldring som fine linjer, rynker, og akne arr.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Olav

Estetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.