fbpx

Skincare

Huden er kroppens største organ og fungerer som en barriere mot miljøet. Den beskytter oss mot skadelige bakterier, ultrafiolette stråler, og forurensning. Riktig hudpleie er nøkkelen til å opprettholde helsen og ungdommeligheten til huden din.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Skincare rutiner

En grunnleggende hudpleierutine inkluderer rens, toner, serum, øyekrem, fuktighetskrem og solkrem. En avansert rutine kan også inkludere spesifikke behandlinger som eksfolierende peeling, masker, ampuller og retinoler.

Når du velger hudpleieprodukter, er det viktig å ta hensyn til din hudtype (tørr, fet, kombinasjon, eller sensitiv) og eventuelle hudproblemer du måtte ha (akne, rosacea, etc.). Se etter produkter som inneholder ingredienser som er kjent for å være effektive for din spesifikke hudtype eller problem.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Tips og triks for skincare

  1. Rens huden din daglig: Bruk en mild rens som passer til din hudtype for å fjerne smuss, olje, og makeup.
  2. Eksfolier regelmessig: Dette hjelper med å fjerne døde hudceller og gir huden din en frisk glød.
  3. Bruk solkrem hver dag: Dette beskytter huden din mot skadelige UVA- og UVB-stråler som kan føre til tidlig aldring og hudkreft.
  4. Hold deg hydrert: Drikk mye vann og bruk en god fuktighetskrem for å holde huden din hydrert.

Hvordan forbedre hudhelsen gjennom livsstilsvalg

God hudhelse handler ikke bare om de produktene du bruker. Livsstilsvalg som å spise et balansert kosthold rikt på frukt og grønnsaker, få nok søvn, og unngå røyking og overdreven alkoholbruk kan alle bidra til bedre hudhelse.

Miljøstressorer og hvordan beskytte huden din

Forurensning, UV-stråler og ekstreme værforhold kan alle skade huden din. Det er viktig å bruke solkrem hver dag, selv når det er overskyet, og å bruke produkter med antioksidanter som kan hjelpe med å nøytralisere skade fra frie radikaler.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.