Ulthera – Ansikt og halsløft uten kirurgi

Ultherapy er ansikt og hals løft uten kirurgi med bruken av ultralyd behandling som strammer opp huden. Ultralyd stimulerer til nydannelse av kollagen i huden. Behandlingsområder er ansikt og hals.

* Begrenset kapasitet, 50% tilbudet gjelder kun de første 50 personene!

12.500,- pris 9.375,-

12.500,- pris 9.375,-

Ulthera

Kollagen er et naturlig protein som spiller en viktig rolle i å opprettholde hudens ungdommelighet ved å gi den fasthet. Dessverre brytes kollagen ned når vi blir eldre, og dette resulterer i tap av hudens styrke og elastisitet. For å motvirke disse aldringstegnene, kan Ultherapy benyttes som en effektiv behandlingsmetode ved hjelp av ultralyd.

Ultherapy er en ikke-kirurgisk prosedyre som benytter seg av avansert ultralydteknologi for å stimulere kollagenproduksjonen i huden. Under behandlingen rettes ultralydsenergien mot de dype lagene av huden, uten å påvirke overflaten. Dette gjør det mulig å nå de underliggende vevslagene og stimulere kollagenfibrene.

Priser på Ulthera behandlinger

Panne12500,-
Midte del av ansikt12500,-
2/3 del av ansikt (midtre og nedre del)25000,-
Hele ansikt (panne og kinn)29990,-
Hals19000,-
Hake (dobbel hake, under hake)12500,-
Ansikt og hals35000,-

Ulthera behandlingen som metode for oppstramming av hud

Ved å øke produksjonen av kollagen, bidrar Ultherapy til å stramme opp og løfte huden på en naturlig måte. Prosedyren gir en gradvis forbedring over tid, ettersom kollagenet gjenoppbygges og gir økt fasthet og elastisitet til huden. Dette resulterer i en generell forbedring av hudens utseende og en tilsynelatende yngre og mer ungdommelig fremtoning.

En av fordelene med Ultherapy er at det er en skånsom behandling som ikke krever kirurgi eller nedetid. Pasienten kan vanligvis gjenoppta normale aktiviteter umiddelbart etter prosedyren. Behandlingen kan utføres på forskjellige områder av kroppen, inkludert ansikt, hals, bryst og andre områder som kan ha behov for hudoppstramming.

Det er viktig å merke seg at resultatene av Ultherapy kan variere fra person til person, og antall behandlinger som kreves avhenger av individuelle forhold og ønsket resultat. Det anbefales vanligvis å gjennomføre en konsultasjon med en kvalifisert spesialist for å evaluere hudens tilstand og diskutere individuelle mål før man bestemmer seg for å gjennomgå behandlingen.

Ultherapy er en klinisk bevist metode for å stramme opp og løfte huden ved hjelp av ultralydbehandling. Ved å stimulere kollagenproduksjonen kan denne ikke-kirurgiske prosedyren bidra til å motvirke aldringstegn og forbedre hudens fasthet og elastisitet. Det er viktig å søke profesjonell rådgivning for å få en grundig vurdering av ens individuelle behov og muligheten for å dra nytte av Ultherapy-behandlingen.

Før Ulthera behandling

Avtal en konsultasjon med en oss slik at vi kan vurdere huden din, ta opp bekymringene dine og avgjøre om du er en kandidat for Ultherapy. Det er ingen krav til hudpleie før eller etter behandling knyttet til Ultherapy, så når du bestiller din behandling, kan du slappe av!

Under Ulthera behandling

Etter å ha renset huden og identifisert de spesifikke områdene som skal behandles, vil vi påføre ultralydgelen og plassere den glatte behandlingsapplikatoren mot huden din.

For å tilpasse behandlingen din, vil legen deretter visualisere det beste stedet for behandling gjennom Ultherapys ultralydavbildning, for å målrette mot området/områdene som vil ha størst nytte hos deg.

Etter Ulthera behandling

Dra rett tilbake til hverdagen! Du kan gå tilbake til dine normale aktiviteter umiddelbart etter prosedyren uten noen restriksjoner eller krav etter behandling.

Huden din kan virke rød i begynnelsen, men rødheten bør forsvinne i løpet av noen timer. Noen pasienter opplever lett hevelse, prikking eller ømhet ved berøring, men disse er milde og forbigående.

NB! Alle medisinske behandlinger har potensial for risiko, bivirkninger og mulige komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person. Les mer om bivirkninger med mer lengre ned på denne siden.

Viktig informasjon

Ulthera behandling er en ikke invasist behandling for deg som ønsker et ansiktsløft og/eller halsløft uten å måtte gå gjennom injeksjoner eller kirurgi. Behandlingen brukes til å:

 • Utføre øyenbrynsløft
 • Løft av slapp submental (under haken) og nakkevev
 • Forbedre linjer og rynker i ansiktet.

Ulthera behandling er ikke anbefalt for bruk hos  pasienter med:

 • Åpne sår eller lesjoner i behandlingsområdet.
 • Alvorlig eller cystisk akne i behandlingsområdet.
 • Aktive implantater (f.eks. pacemakere eller defibrillatorer), eller metalliske implantater i behandlingsområdet.
Som med enhver kosmetisk prosedyre, kan Ultherapy ha noen bivirkninger. Disse bivirkningene er imidlertid små og går over etter noen dager. Etter denne perioden kan du begynne å nyte de mange fordelene med Ultherapy.

For å lære mer om denne prosedyren,  kontakt oss her.

Bivirkninger rapportert i den kliniske evalueringen av Ulthera-systemet for bryn, submental (under haken) og nakkebehandling(er) var milde og forbigående. Disse var begrenset til:
 • Erytem (rødhet): Det behandlede området kan vise erytem umiddelbart etter behandling. Dette går vanligvis over i løpet av få timer etter behandling.
 • Ødem (hevelse): Det behandlede området kan vise mildt ødem etter behandling. Dette går vanligvis over innen 3 til 72 timer etter behandling.
 • Welting: Det behandlede området kan ha et lokalisert område med lineært synlig ødem etter behandling. Dette løser seg vanligvis innen en uke.
 • Smerte: Et øyeblikks ubehag kan oppleves under prosedyren mens energi avsettes. Ubehag etter prosedyren forsvinner vanligvis innen 2 timer og 2 dager. Ømhet ved berøring er også mulig og går vanligvis over innen 2 dager til 2 uker etter behandling.
 • Blåmerker: Milde blåmerker, som er forårsaket av skade på bløtvevs blodårer, kan forekomme av og til og går vanligvis over innen 2 dager til 2 uker etter behandling.
 • Nerveeffekter:
  • Forbigående lokal muskelsvakhet kan oppstå etter behandling på grunn av betennelse i en motorisk nerve. Dette går vanligvis over etter 2 til 6 ukers behandling.
  • Forbigående nummenhet kan oppstå etter behandling på grunn av betennelse i en sensorisk nerve. Dette går vanligvis over etter 2 til 6 ukers behandling.
  • Forbigående smerte, parestesi og/eller prikking kan oppleves. Dette går vanligvis over etter 2 til 6 ukers behandling.
Det er ikke rapportert om permanente skader på ansiktsnerver under kliniske studier.
 • Brannskader/arrdannelse: Muligheten for brannskader, som kan eller ikke kan resultere i permanent arrdannelse, kan oppstå hvis feil behandlingsteknikk brukes (f.eks. vippetransduser, feil linjeavstand, gellommer osv. se avsnitt 7.3.4 & 7.3. 5). Noen arr kan reagere på medisinsk behandling og forsvinne helt.
Bivirkninger rapportert i den kliniske evalueringen av Ulthera-systemet for dekolletagebehandlingen var milde og forbigående. Disse var begrenset til:
 • Erytem (rødhet): Det behandlede området kan vise erytem umiddelbart etter behandling. Dette går vanligvis over i løpet av få timer etter behandling.
 • Ødem (hevelse): Det behandlede området kan vise mildt ødem etter behandling. Dette går vanligvis over innen 3 til 48 timer etter behandling.
 • Smerte: Et øyeblikks ubehag kan oppleves under prosedyren mens energi avsettes. Ubehag etter prosedyren forsvinner vanligvis innen 2 timer og 2 dager. Ømhet ved berøring er også mulig og går vanligvis over innen 2 dager til 2 uker etter behandling.
 • Welting: Det behandlede området kan ha et lokalisert område med lineært synlig ødem etter behandling. Dette går vanligvis over innen 1 dag til 3 uker etter behandling.
 • Hevet område med ødem: Det behandlede området kan ha et lokalisert område med lineært synlig ødem etter behandling. Dette går vanligvis over innen 1 dag til 3 uker etter behandling.
 • Blåmerker: Milde blåmerker, som er forårsaket av skade på bløtvevs blodårer, kan forekomme av og til og går vanligvis over innen 3 dager og 3 uker etter behandling.
 • Forbigående sensoriske nerveeffekter (som følge av betennelse i nerven):
  • Parestesi og/eller nummenhet kan oppleves og går vanligvis over innen 4 dager til 5 uker etter behandling.
  • Prikking kan oppstå etter behandling og forsvinner vanligvis innen 3 til 5 dager etter behandling
  • Kløe kan oppstå etter behandling og går vanligvis over innen 1 til 3 uker etter behandling.
Det er ikke rapportert om permanente skader på ansiktsnerver under kliniske studier.
 • Brannskader/arrdannelse: Muligheten for brannskader, som kan eller ikke kan resultere i permanent arrdannelse, kan oppstå hvis feil behandlingsteknikk brukes (f.eks. vippetransduser, feil linjeavstand, gellommer osv. se avsnitt 7.3.4 & 7.3. 5). Noen arr kan reagere på medisinsk behandling og forsvinne helt.
 • Ulthera skal ikke brukes på en pasients øyne eller på et sted eller i en teknikk der ultralydenergi kan nå øyet.
 • Ulthera systemet vil kun bli brukt av autorisert helsepersonell med nødvendig faglig kompetanse til bruk av utstyret. Som pasient/kunde kan du være trygg på at din behandler er autorisert til bruk av Ulthera utstyret for å kunne utføre behandlingen for deg. 

Innholdsfortegnelse

Bestill konsultasjon

Bestill en konsultasjon hos vår lege som informerer deg om behandlingen, dens risiko og mulig effekt.

Velg tid for din konsultasjon her

* Begrenset kapasitet, 25% tilbudet gjelder kun de første 25 personene!

Utført av våre eksperter

Frame 32

Dr. Tahmineh

Estetisk kosmetisk lege

Olav

Estetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.