Kosmetiske behandlinger

Injeksjon

Filler

Fillere brukes for å redusere ansiktets fine linjer og aldringstegn. Vi bruker medisinske kvalitetsfillere som er svært effektive og trygge i bruk.

Medisinske injeksjoner

Botulintoksin hemmer nerven fra å sende signaler til en muskel for kontraksjon og gir dermed en midlertidig muskelavslapning.

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som tilfører huden næring og gir ny vitalitet. Mesoterapi består av ulike ingredienser som er satt sammen for å spesifikt behandle ulike indikasjoner

Leppefiller

Tekst kommer.

Belkyra

Tekst kommer.

Hud

Plasmapen

Plasmapen er en behandling i estetisk medisin. I Plasmalift med plasmapen, skjer en ionisering av gasspartikler mellom spissen på apparatet og huden for å danne plasma.

Profhilo behandling

Med tiden mister huden sitt faste ungdommelige utseende, som et resultat av den naturlige aldringsprosessen.

Dracula behandling

Ved en Dracula behandling brukes blodplatene fra eget blod. Blodplatene har regenerative egenskaper og kan derfor brukes til flere typer behandlinger.

Skleroterapi

Åreknuter er utvidede overfladiske vener på lår og legg som slynger seg grunnet økt trykk inne i venen.

Microneedling

Tekst kommer.

Dermapen

Tekst kommer.

Ansikt

Acne arr

Trådene ligger inne i en cannula som enten er spiss eller butt, og man setter eventuelt lokal anestesi der hvor man fører inn cannulaen.

Foxy eyes

Man setter inn selvabsorberende tråder med trygge og sterke barbs/krok-formasjoner som gjør at trådene griper bedre i vevet og fysisk løfter huden i øyebryn som gir en mer åpen blikk.

Lepper

Man bruker Mono- og screw-tråders for å revitalisere , å lage volum i lepper.

Nasolabial fold

Behandling er egnet for områder med tynn og sart hud som trenger støtte, noe volum-økning, revitalisering og økt sirkulasjon, områder med fordypninger, som nasolabial fald.

Ringer under øynene

Behandling er egnet for områder med tynn og sart hud som trenger støtte, noe volum-økning, revitalisering og økt sirkulasjon...

Rynker i leppekant

Forbedring av rynker i leppekanten. Man bruker Mono- og screw-tråders for å revitalisere , å lage volum i lepper.

Røykelinjer

Behandling er egnet for områder med tynn og sart hud som trenger støtte, noe volum-økning, revitalisering og økt sirkulasjon, områder med fordypninger, som røykelinjer.

Kråketær

Tekst kommer.

Laser

Fraxel Co2 laser

Over tid gjør aldringsprosessen at huden mister sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastin som holder huden stram og elastisk.

Hårfjerning med diodelaser

Behandlingen fjerner mørke hår, fra medium blond til svart. Er ikke like effektiv mot lyse hår.

ND-YAG - Laserbehandling av åreknuter

Nd:YAG laseren er en ufraksjonert ikke ablativ laser som anses som relativt mild med få og kortvarige bivirkninger. Bivirkninger som kan forekomme er: bivirkninger er veldig sjeldne.

Ulthera

Ansiktsløft & hals uten kirurgi

Ultherapy er ansikt og hals løft uten kirurgi med bruken av ultralyd behandling som strammer opp huden.