1.490,- pris 1.192,-

For fulle og fine lepper

Filler lepper

I en verden hvor utseende og førsteinntrykk blir stadig viktigere, søker mange etter måter å forbedre og fremheve sine naturlige trekk på. Filler lepper, også kjent som leppeforstørrelse med filler, er en av de mest populære estetiske behandlingene i Norge for de som ønsker å oppnå fyldigere og mer definerte lepper. Denne behandlingen tilbyr en rask og effektiv løsning for å forbedre leppenes utseende på en naturlig og estetisk tiltalende måte.

* Begrenset kapasitet, 40% tilbudet gjelder kun de første 40 personene!

1.490,- pris 1.192,-

Filler lepper informasjon

Filler lepper er en kosmetisk behandling som innebærer injeksjon av hyaluronsyrebaserte fillere for å øke volumet og forbedre konturen på leppene. Behandlingen er midlertidig, vanligvis varer resultatene mellom 6 til 18 måneder, avhengig av individets metaboliske hastighet og typen filler som brukes.

Filler lepper kan brukes til å:

  • Øke volumet i tynne lepper

  • Forbedre leppenes symmetri

  • Definere leppekonturen

  • Jevne ut linjer rundt munnen

Priser på filler lepper behandlinger

0,5 ml 1490,-
1 ml 2490,-

Forskjell mellom Filler og Botox

Selv om både Filler lepper og Botox ofte brukes til å forbedre ansiktets estetikk, tjener de forskjellige formål. Mens fillere hovedsakelig brukes for å legge til volum og definisjon, brukes Botox til å slappe av muskler og redusere utseendet på rynker og linjer. Valget mellom disse behandlingene avhenger av dine individuelle skjønnhetsmål og de spesifikke områdene du ønsker å forbedre.

Vår kompetanse, din trygghet

  • Alle injeksjoner med filler utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger, etter en faglig lege konsultasjon med pasient.
  • Alle hudbehandlinger utføres av leger.
  • Vi benytter alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere. Lege skal anbefale etter konsultasjon hvilken medisin eller medisinsk produkter er riktig for behandling, bare lege kan skrive resept for medisin i Norge.
  • Våre kosmetiske leger gir deg en personlig anbefaling og vil informere deg dersom de mener at du ikke trenger behandling.

Autorisert og sertifisert personell

Du kan være trygg på at du er i gode hender hos EstMed klinikken. Alle våre behandlere er autoriserte helsepersonell med mange års erfaring innen injeksjonsbehandlinger. Samtidig holder de seg kontinuerlig oppdatert på ny teknologi, behandlingsmetoder og tar kompetansetester, alt for å sikre at våre kunder får den beste og tryggeste behandlingen.

Alle medisinske behandlinger har potensiale for risiko, bivirkninger og potensiale for komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person.

Innholdsfortegnelse

Bestill konsultasjon

Finn hvordan du kan forvandle utseendet ditt med leppefillere ved vår klinikk. Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon og ta det første steget mot å oppnå dine skjønnhetsmål.

Velg tid for din konsultasjon her

* Begrenset kapasitet, 40% tilbudet gjelder kun de første 40 personene!

Utført av våre eksperter

Katrine Kink

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Martine Berget

Kosmetisk estetisk
sykepleier

Dr. Tahmineh

Estetisk kosmetisk
lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.