fbpx

Hyperhidrose

Hyperhidrose er en medisinsk tilstand som forårsaker overdreven svetting, langt utover hva som er nødvendig for å regulere kroppstemperaturen. Svette kan oppstå over hele kroppen eller bare på spesifikke områder, som håndflatene, fotsålene eller under armene. Selv om hyperhidrose ikke er livstruende, kan det føre til betydelig ubehag og sosial angst.

Pris på svettebehandling

Svettebehandling 4.490,-

Hyperhidrose informasjon

Behandlingen av hyperhidrose fungerer ved å blokkere svettekanalene i huden, noe som reduserer mengden svette som produseres. Behandlingen kan utføres på ulike deler av kroppen, og er spesielt effektiv for behandling av hyperhidrose i armhulene.

Hvis du lider av hyperhidrose og er interessert i å lære mer om svettereduksjonsbehandling, er det viktig å diskutere dine symptomer og behandlingsalternativer med en medisinsk fagperson. Bestill en konsultasjon i dag for å finne ut om svettereduksjons behandlingen kan være den rette løsningen for deg.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Hva kan man forvente før, under og etter behandlingen

Før behandlingen vil en medisinsk fagperson vurdere din medisinske historie og gjennomføre en fysisk undersøkelse for å bekrefte diagnosen hyperhidrose.

Under behandlingen vil en liten enhet bli brukt til å levere energi til svettekanalene, noe som effektivt blokkerer dem. 

Etter behandlingen kan du oppleve midlertidig rødhet, hevelse eller ubehag på behandlingsstedet. Disse symptomene er vanligvis milde og forsvinner innen noen dager.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Olav

Estetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.