For hudens fasthet, tone og elastisitet

Kollagen behandling (Nithya)

Nithya kollagenpulver injiseres direkte i ønsket område, hvor det virker ved å stimulere fibroblastene – cellene som er ansvarlige for produksjonen av kollagen. Dette fører til en naturlig foryngelsesprosess som ikke bare reduserer eksisterende linjer og rynker, men også forebygger nye.

19.990,- pris 14.990,-

19.990,- pris 14.990,-

Hvorfor velge Kollagen behandling Nithya

  • Naturlig Forbedring: Nithya er ikke bare et produkt; det er en revolusjon innen hudpleie, utviklet for å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen.
  • Vitenskapelig Dokumentert: Med sin unike formel basert på rent kollagen, har Nithya vist seg å forbedre hudens fasthet, tone og elastisitet.
  • Tilpasset Behandling: Enten det gjelder ansiktet, halsen, hendene eller kroppen, tilpasser Nithya seg dine spesifikke behov og tilbyr målrettet behandling mot aldringstegn.

Kollagen behandling bivirkninger

Selv om Nithya kollagenpulver er utviklet med fokus på sikkerhet og er produsert under strenge kvalitetskontroller, som med alle kosmetiske behandlinger, kan det oppstå noen bivirkninger. Det er viktig å merke seg at de fleste bivirkninger er milde og forbigående. Potensielle bivirkninger kan inkludere:

  • Rødhet og Hevelse: Umiddelbart etter injeksjonen kan det oppstå mild rødhet, hevelse eller et stikkende ubehag i det behandlede området. Dette er vanligvis midlertidig og avtar innen få dager.
  • Blåmerker: Noen personer kan oppleve blåmerker på injeksjonsstedene. Disse er vanligvis små og forsvinner innen en uke. For å minimere risikoen, anbefales det å unngå blodfortynnende midler og alkohol før behandlingen.
  • Kløe eller Utslett: En sjelden reaksjon er mild kløe eller utvikling av små utslett rundt behandlingsområdet. Dette er oftest kortvarig.
  • Infeksjon: Selv om sjeldent, er det en minimal risiko for infeksjon ved injeksjonsstedet. Det er derfor viktig at behandlingen utføres av en kvalifisert helsepersonell i et sterilt miljø.

Priser på Kollagen behandlinger

Nithya behandling19.990,-

Anbefalt behandlinger

For optimalt resultat anbefales en serie behandlinger, vanligvis mellom 3-5 sesjoner, med 4-6 ukers intervaller. Vedlikeholdsbehandlinger kan planlegges etter behov for å bevare og forbedre resultatene.

Sikkerhetstiltak

Nithya kollagenpulver tilbyr en unik mulighet til å revitalisere huden naturlig og redusere tegn på aldring. Mens behandlingen er trygg for de fleste, er det viktig å være informert om og forberedt på mulige bivirkninger. Ved å velge en kvalifisert behandler og følge anbefalte retningslinjer, kan du bidra til å sikre en positiv opplevelse og oppnå de ønskede resultatene.

Autorisert og sertifisert personell

Du kan være trygg på at du er i gode hender hos EstMed klinikken. Alle våre behandlere er autoriserte helsepersonell med mange års erfaring innen injeksjonsbehandlinger. Samtidig holder de seg kontinuerlig oppdatert på ny teknologi, behandlingsmetoder og tar kompetansetester, alt for å sikre at våre kunder får den beste og tryggeste behandlingen.

Alle medisinske behandlinger har potensiale for risiko, bivirkninger og potensiale for komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person.

Innholdsfortegnelse

Bestill konsultasjon

Finn hvordan du kan forvandle utseendet ditt i vår klinikk. Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon og ta det første steget mot å oppnå dine skjønnhetsmål.

Velg tid for din konsultasjon her

Utført av våre eksperter

Katrine Kink

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Martine Berget

Kosmetisk estetisk
sykepleier

Dr. Tahmineh

Estetisk kosmetisk
lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.