fbpx

Dermapen

Dermapen er et avansert verktøy som brukes i mikronålingsbehandlinger. Denne banebrytende enheten bruker flere små nåler for å lage mikroskopiske punkteringer i huden, noe som stimulerer kroppens naturlige helbredelsesprosess.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Dermapen informasjon

Når Dermapen brukes på huden, skaper den tusenvis av små punkteringer. Dette utløser en naturlig helbredelsesrespons fra kroppen din, som inkluderer produksjonen av kollagen og elastin, to nøkkelkomponenter for fast og ungdommelig hud.

Er du klar til å oppdage kraften av Dermapen? Bestill en konsultasjon med våre hudpleieeksperter i dag for å lære mer om Dermapen og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå en friskere og mer ungdommelig hud.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Dermapen

Dermapen behandling kan gi mange fordeler for huden din. Den kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, forbedre hudens tekstur, redusere arr og strekkmerker, og bidra til å gi huden en mer ungdommelig glød. Behandlingen er også kjent for å være mindre smertefull enn den tradisjonelle microneedling behandlingen, med minimal nedetid.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Olav

Estetisk lege

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.