Røykelinjer

Røykelinjer-oslo

Fjern rynker på overleppen med Botulinumtoksin

Med årene blir huden mer slapp og elastisiteten synker. Dette kan føre til at uønskede rynker blir mer synlige, spesielt på overleppen (røykelinjer). Røyking forsterker problemet og rynkene blir mer markerte. Heldigvis finnes det i dag skånsomme behandlinger for å fjerne rynker på overleppen.

EstMed Klinikken – ekspert på rynkebehandling

Hos EstMed Klinikken har vi lang erfaring med å fjerne røykelinjer og benytter oss av medisinske behandlinger for å gi deg det beste resultatet. Vi bruker Botulinumtoksin for å glatte ut huden og fjerne uønskede rynker.

Bestill Time Nå

Hos er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Smertefri og langvarig effekt

Botulinumtoksin er en godt utprøvd løsning med mange fordeler. Behandlingen tar kun noen få minutter og er så godt som smertefri. Effekten varer i 4-6 måneder.

Hvordan foregår behandlingen

Før injeksjonen rengjøres og steriliseres området for å hindre bakterier i å trekke inn i huden. Injeksjonen skjer med en tynn nål og tar kun noen få minutter. Du kan gå rett tilbake til dine daglige gjøremål etter behandlingen. Mild rødhet ved injeksjonsområdet kan forekomme i timer etter behandlingen.

Profesjonell skjønnhetsbehandling

EstMed Klinikken i Oslo tilbyr effektive og dokumenterte behandlinger av høy kvalitet. Vår visjon er å oppfylle dine ønsker på en trygg og god måte. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvordan du kan fjerne røykelinjer.

Utført av våre eksperter

Zheno

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Diana

Lege Estetisk medisin

Dorian

Spesialist indre medisin

Victoria

Lege Estetisk medisin

Tahmineh

Lege Estetisk medisin

Camilla

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Shirley

Kosmetisk dermatologisk sykepleier