Dr. Tahmineh Boustani

Estetisk kosmetisk lege ved EstMed Klinikken

Bakgrunn

Dr.Tahmineh Boustani har lang erfaring fra offentlig estetisk prosiger. Hun er utdannet lege fra Universitetet i Esfahan,  Iran siden 1998. 
Dr. Tahmineh er medlem av Den Norske legeforening og Iran legeforeningen. Hun har publisert flere artikler i internasjonale tidsskrifter og er godkjent lege både i Iran, Canada, USA og Norge.

Kompetanse

Dr. Tahmineh Boustani har vært en spesialistlege innen kosmetisk medisin i over 23 år. Hun utfører et bredt spekter
av estetiske inngrep som:

 • Nano fettransfer (fettransplantasjon / fettforflytning)
 • Liposmart / Smart Lipo fettsuging
 • Trådløft
 • Laser behandling
 • Filler for leppe, ansikt og kropp
 • Medisinske injeksjoner (Botulinumtoksin)
 • Microneedling
 • Peeling
 • Ansikt konturering
 • Rejuvinasjon av ansikt og kropp
 • Mesoterapi
 • Dracula behandlinger
 • Plasma pen

Dr. Taminehs mest populære behandlinger:

Nanofettransfer uten narkose og smerte

Ta fett fra din egen kropp og transplantere det gjennom fett prosessering i ønskede områder som; ansikt for ansiktkonturering, hender, bryst for frystfigurering og rumpe (rumpeløft og konturering) for
foryngelse eller volum.
Prosedyren gir løft, og revitalisering da naturlig selvfornyende celler  overføres til mottaker organet sammen med de organiske fettcellene.

Trådløft

Trådløft er et enkelt inngrep som gjøres med lokal bedøvelse hvor man strammer løs hud i ansikt og kroppsløfting ved hjelp av kollagentråder som forhindrer aldring. Det brukes kun biologisk nedbrytbare tråder, og trådene stimulerer til elastin- og kollagenproduksjon som bidrar til effekten av behandlingen. Behandlingsprosedyren tar ca en time, mens resultaet fra behandling kan vare mellom 2-3 år. 

Smart Lipo

Smartlipo er en behandling som også kalles laserpolyse. Behandlingen Smartlipo går ut på fjerne fett-depotene under huden permanent ved bruk av laser og suging.
Målet med behandling er å fjerne unødvendige  fettdepoter,  og få et slankere og jevnere resultat, uten fordypninger i vevet.
Lokalbedøvelse settes i området som skal behandles. Både i hud– og fettvev.

BBL - Brazilian Butt Lift

BBL - Brazilian Butt Lift med fettransplantasjon

Med volum eller forstørrelse kan hoftene formes og fremheves og skape en mer attraktiv kropp. Fettinjeksjon er en av de populære behandlinger som gjøres for å forme og gi volum til hoftene; I denne prosedyren brukes pasientens egne naturlige fettceller. Fettet som trengs for å fremheve baken er hentet fra et annet område av pasientens egen kropp som har overflødig fett. Denne rumpeforbedringsprosedyren er kjent som et brasiliansk rumpeløft. Brasiliansk rumpeløft ved fettransplantasjon er ikke egnet for personer som ikke har nødvendig fett å injisere.

BBL - Brazilian Butt Lift med filler

Brasiliansk rumpeløft med filler er en kosmetisk prosedyre for å forbedre utseendet på rumpepartiet. I motsetning til den tradisjonelle brasiliansk rumpeløft metoden som innebærer å fjerne fett fra andre områder av kroppen og overføre det til rumpepartiet, innebærer denne prosedyren injeksjon av hudfillere i rumpepartiet for å legge til volum og forbedre formen.

Under prosedyren vil hudlegen eller plastikkirurgen bruke en fin nål eller kanyle for å injisere filler på spesifikke områder av rumpepartiet. Filleren plasseres nøye for å legge til volum der det trengs og forbedre konturen av rumpepartiet.

Vurderer du en behandling?

Velg en time som passer for deg til en behandling eller konsultasjon hos
Dr. Tamineh