fbpx

SmartLipo fettsuging

– en effektiv metode for å fjerne uønsket fett

smartLipo-oslo

Hos Estmed Klinikken Oslo tilbyr vi Smartlipo fettsuging som en avansert metode for å fjerne uønsket fett fra kroppen. Denne teknikken er en form for fettsuging som bruker laserenergi for å smelte fettcellene, før de forsiktig suges ut av kroppen. Dette resulterer i mindre traumer for kroppen og mindre smerte for pasientene.

Hva er Smartlipo Fettsuging?

Smartlipo fettsuging er en prosedyre som gjøres under lokalbedøvelse, der en spesiell laser brukes til å smelte fettet før det suges ut av kroppen. Denne metoden er mer skånsom for kroppen enn tradisjonell fettsuging, og gir også en bedre kontroll over formen på det området som behandles.

Bestill time

Hos oss er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Hvem kan gjennomføre Smartlipo Fettsuging?

Smartlipo fettsuging er egnet for personer som ønsker å fjerne uønsket fett fra kroppen, men som også ønsker en rask og effektiv prosedyre med minimalt ubehag og en kortere restitusjonsperiode. Prosedyren er ideell for personer som har prøvd å gå ned i vekt gjennom trening og kosthold, men som fortsatt sliter med å fjerne fettet fra problemområder som mage, hofter, lår og armer.

Hvordan fungerer Smartlipo Fettsuging?

Prosedyren starter med at et veldig tynt kateter blir satt inn i det ønskede området, og en spesiell laser brukes til å smelte fettet. Laserenergien fordamper fettcellene slik at de kan suges ut av kroppen med minimalt traume. Prosedyren tar vanligvis mindre enn en time, og pasientene kan normalt returnere til sine daglige aktiviteter dagen etter inngrepet.

smartlipo-oslo

Fordeler med Smartlipo Fettsuging

Smartlipo fettsuging har flere fordeler i forhold til tradisjonell fettsuging. For det første krever prosedyren mindre tid og gir mindre traumer for kroppen. Det betyr at pasientene kan komme tilbake til sine daglige aktiviteter raskere og med mindre smerte. For det andre gir teknikken en bedre kontroll over formen på området som behandles. Dette gir bedre resultater og gir pasientene mer selvtillit og en bedre følelse av velvære.

Er fettsuging med Smartlipo riktig for deg?

Smartlipo er en trygg og effektiv prosedyre for de fleste som ønsker å fjerne uønsket fett. Imidlertid er det ikke en vekttapsbehandling, og det er viktig å opprettholde en sunn livsstil og regelmessig trening for å holde kroppen i form. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om Smartlipo-prosedyren, bør du ta kontakt med oss, eller bestille en uforpliktende konsultasjon hvor du kan snakke direkte med legen som utfører Smartlipo behandlingen.

Hvorfor velge Estmed Klinikken Oslo for Smartlipo Fettsuging?

Fordi vi tilbyr en trygg og effektiv behandling som vil gi deg det resultatet du ønsker. Vi har et dyktig team av erfarne kirurger som vil veilede deg gjennom hele prosessen og sørge for at du får den beste behandlingen.

Vi er opptatt av å tilby våre pasienter den nyeste teknologien og de beste metodene innen fettsuging, og Smartlipo fettsuging er en av de beste metodene som finnes i dag.

Kontakt oss i dag for å lære mer om Smartlipo fettsuging og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine ønsker om kroppen du alltid har drømt om.

Nyttig informasjon om SmartLipo

Man kan føle seg litt øm og «mørbanket» i området som er behandlet og kan derfor ha behov for noe smertelindring. «Kompresjonskorsettet» som er valgt på forhånd, tas på. Dette for å holde huden stram og forebygge hevelse. Hvor mye man orker og greier er selvsagt individuell, men det kan være godt å ta det litt rolig de første dagene. Hard fysisk aktivitet skal unngås de første 3 månedene. Klinikken tar kontakt dagen etter behandling og man følges opp med flere kontrolltimer. Siden dette er et kirurgisk inngrep er følgende faktorer viktige:

  • Infeksjonstegn (feber, rødhet, illeluktende sårsekret, nedsatt allmenntilstand)
  • Større blødning
  • Store smerter

Skulle noe av dette oppstå, skal man umiddelbart ta kontakt med klinikken.

Utført av våre eksperter

Olav

Spesialist allmennlege

Tahmineh

Lege Estetisk medisin