Shellac

Shellac er en revolusjonerende neglebehandling som kombinerer det beste fra tradisjonelle neglelakker og geler. Den gir en glansfull finish og langvarig holdbarhet uten å skade dine naturlige negler. Med Shellac kan du si farvel til chipping, flaking, og falming, og si hei til strålende, vakre negler.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Shellac informasjon

Behandlingen starter med en fullstendig rensing og formgivning av neglene, etterfulgt av påføring av et base lag, fargelag, og topp lag av Shellac. Hvert lag herdes under en UV-lampe, noe som sikrer en solid finish og langvarig holdbarhet. 

Invester i din skjønnhet og velvære ved å bestille en Shellac manikyr. Opplev hvordan denne luksuriøse behandlingen kan gi deg strålende, vakre negler som varer. Begynn din reise mot vakrere negler i dag.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Shellac

Shellac tilbyr mange fordeler sammenlignet med andre manikyr alternativer. Denne behandlingen gir en utrolig holdbar finish som varer opp til to uker, noe som betyr at du kan nyte vakre, velpleide negler i lengre tid. I tillegg er Shellac helt tørr når du forlater salongen, så du trenger ikke å bekymre deg for å ødelegge din nye manikyr.

Utført av våre eksperter

Natalia

Massasjeterapeut / Negledesigner

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.