Spesialmaske

En spesialmaske er en type hudpleieprodukt som er designet for å adressere spesifikke hudproblemer. Det er forskjellige typer spesialmasker, inkludert hydratiserende masker, rensende masker, beroligende masker, anti-aging masker og mer. Hver maske er formulert med ingredienser som er målrettet mot et bestemt hudproblem, for å gi optimale resultater.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Spesialmaske informasjon

En spesialmaske fungerer ved å levere aktive ingredienser dypt inn i huden. Masken påføres ansiktet, og lar sitte på i en bestemt tidsperiode for å tillate ingrediensene å trenge inn og gi maksimal fordel. Etterpå fjernes masken, og huden føles forfrisket, hydrert og forbedret.

Er du klar til å oppleve fordelene med en spesialmaske? Bestill en konsultasjon med våre hudpleieeksperter i dag for å lære mer om denne effektive hudbehandlingen og hvordan den kan forbedre huden din. 

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordeler med Spesialmaske

Bruk av en spesialmaske kan gi mange fordeler for huden din. Avhengig av typen maske, kan det bidra til å hydrere tørr hud, rense fet hud, berolige sensitiv hud, stramme opp slapp hud, lysne kjedelig hud, og behandle en rekke hudproblemer som akne, rynker, pigmentflekker og mer.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.