Kroppspleie

Kroppspleie er en omfattende behandling designet for å nære, forynge og slappe av hele kroppen din. Det innebærer en rekke teknikker, inkludert eksfoliering, fuktighetsgivende behandling, og massasje, for å gi en helhetlig velværeopplevelse.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Kroppspleie informasjon

Vi bruker kun de fineste naturlige og økologiske produktene i vår Kroppspleie-behandling, noe som sikrer at huden din får best mulig pleie uten harde kjemikalier. Våre dyktige terapeuter benytter en rekke teknikker, tilpasset dine spesifikke behov og preferanser, for å garantere en virkelig personlig behandling.

Invester i din helse og velvære ved å bestille en Kroppspleie økt. Opplev den dype avslapningen og foryngelsen som denne luksuriøse behandlingen kan tilby. Begynn din reise mot forbedret velvære og glødende hud i dag.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordeler med Kroppspleie

Vår Kroppspleie-behandling tilbyr utallige fordeler, fra å forbedre fysisk helse til å redusere hverdagsstress og spenning. Ved å fjerne døde hudceller gjennom eksfoliering, åpner det porene, noe som lar huden puste og effektivt absorbere essensielle næringsstoffer. Den fuktighetsgivende fasen hydrerer deretter huden dypt, og etterlater den myk, glatt og strålende.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.