Fjerning av piercing-gang

fjerning-av-piercing-oslo

Lange hull etter drag av øredobber eller delt øreflipp kan korrigeres kirurgisk ved at plastikkirurgen lager et lite sår i det gamle øredobbhullet før det blir sydd og tapet sammen. 

Fjerning av piercing gang

Lange hull etter drag av øredobber eller delt øreflipp kan korrigeres kirurgisk ved at plastikkirurgen lager et lite sår i det gamle øredobbhullet før det blir sydd og tapet sammen. Medfødte store øreflipper lar seg behandle av plastikkirurg som omformer øreflippen etter pasientens ønske. Inngrepene gjøres vanligvis i lokalbedøvelse.

Bestill Time

Hos oss er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Bruk av tung ørepynt over lengre tid kan gjøre at hullene i øreflippene blir utstrakte. Noen kan ha vært så uheldig at øreflippen har blitt delt i to på grunn av ørepynt som har spaltet øreflippen. Plastikkirurgen kan sy øreflippen sammen igjen. Når arret er grodd vil det være mulig å ta et nytt hull i øret. Vi anbefaler da at du ikke bruker tung ørepynt igjen, da arrvev i utgangspunkt ikke er like sterkt som den opprinnelige huden.

Om det er noen andre problemer du måtte ha med øre/øreflipp, så er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon så plastisk kirurg får sett på deg.

Nytting informasjon fjerning av piercing gang

En ansiktsløftprosedyre vil ikke endre dine naturlige trekk. Operasjonen vil fjerne overflødig hud som vil gjøre deg strammere i ansiktet med en løftet look, men kan heller ikke stoppe aldringsprosessen En ansiktsløftning kan bare utføres kirurgisk; Vi tilbyr andre ikke-kirurgiske behandlinger som også kan hjelpe til med å løfte og reversere huden, men ansiktsløft er den mest effektive metoden og har det mest omfattende resultatet.

Møt opp til avtalt tid, ha gjerne alminnelig avslappet tøy. Ta med et ekstra skift i tilfelle søl  fra skylleveske og lignende. Legg igjen smykker og lignende hjemme, og unngå farget  neglelakk.  

Når du kommer til oss på klinikken vil du bli bedt om å fylle ut en behandlingsjournal.  Sammen med deg går vi igjennom denne for å utelukke eventuelle grunner til at behandlingen  ikke kan gjennomføres der og da. Deretter foretar vi en analyse for vurdering av hvor og  hvordan behandlingen gjennomføres.  

Vi tar før- og etterbilder av område(ne) som skal behandles.  

Selve operasjonen er forbundet med lite ubehag, ta evt. 2 tabletter med Paracet 500mg en time  før oppmøte evt. Pinex Forte hvis du ikke skal kjøre bil.  

OBS! Bruk helst ikke Ibux eller andre ting som inneholder acetylsalisylsyre de siste to ukene  før behandling da dette kan gi økt blødningstendens.  

Unngå gjerne også alkohol, kosttilskudd som inneholder Q10, ginseng, hvitløk eller fiskeolje  kort tid før behandlingen ettersom disse også virker blodfortynnende.  

Du trenger ikke være fastende. 

Lokalbedøvelse settes både i hud- og fettvev i det området som skal behandles. Dette merkes som et lite stikk, og noe svie. Dette gir seg så snart bedøvelsen begynner å virke. Operasjonstiden er ca 90 minutter.

Du vil føle deg øm/sår i området som er behandlet, og kan ved behov ta  2 tabletter Paracet 500 mg hver 6. time.  

Bruk helst en kompresjonsforbinding tilpasset området som er behandlet, ettersom dette  holder huden stram og forebygger hevelse og ømhet. Forbindingen skal brukes hele døgnet i  1-2 uker etter inngrepet. Deretter kun på dagtid i 1-2 uker til.  


Ta det med ro på selve behandlingsdagen.  


Fra dagen etter må du gjerne gå tur, sykle ol, men vi anbefaler å vente 12 uker med  løpetrening, fitness og hard trening.  


Om du har litt aktivt fysisk arbeid, ta det gjerne med ro de første 2-3 dagene.  Man kan oppleve mindre, stikkende smerter ved bevegelse de første par dagene.  Lytt til kroppens signaler!  


Du kan kjøre bil rett etter behandlingen, men få gjerne noen til å å følge deg.  * Det er ikke uvanlig å ønske smertestillende etter prosedyren, og dette kan ikke kombineres  med bilkjøring. I vurderingen av hjemtransport bør dette tas i betraktning.  


Ta gjerne kontakt oss hvis du har noen som helst spørsmål om behandlingen du har fått. 

Vi ringer deg dagen etter behandling slik at vi er sikre på at du har det bra og at alt går som det skal. Har du spørsmål eller lurer på noe, ta det gjerne opp da eller ring oss! Har du behov for dette kan du også bestille en oppfølgingstime med sykepleier/lege hos oss. Etter ca 1 uke kommer du inn på etterkontroll hvor vi fjerner stingene. Etter ca 4-6 uker har vi hvor man ser på det foreløpige resultatet. Etter ca 4 mnd har vi en sluttkontroll, hvor det endelige resultatet vurderes. Det tar tid for kroppen å hele!

Utført av våre eksperter

robert-hermann-kiurg-oslo

Robert Hermann

Plastisk kirurg

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.