Cellulitt massasje

Cellulittmassasje er en spesialisert massasjebehandling designet for å bryte ned fettceller i cellulittområder. Ved å bruke en kombinasjon av kneading, rulling og suging, fungerer denne massasjen for å øke blodsirkulasjonen og lymfestrømmen, noe som bidrar til å eliminere toksiner og redusere utseendet av ‘appelsinskall’ hud.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Cellulitt massasje informasjon

Selv om cellulittmassasje generelt er trygt, bør personer med visse helseproblemer, som blodpropp eller hjertesykdom, konsultere lege før de starter behandlingen. Mulige bivirkninger kan inkludere lett rødhet eller ømhet i det behandlede området, men disse forsvinner vanligvis innen et par timer etter behandlingen.

Klar til å ta det første skrittet mot glattere, strammere hud? Bestill en konsultasjon med våre erfarne terapeuter i dag. De vil kunne gi deg mer informasjon om prosedyren, dens fordeler og risiko, og hjelpe deg med å avgjøre om det er riktig behandling for deg.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Cellulitt massasje

Cellulittmassasje kan bidra til å redusere utseendet av cellulitt, forbedre hudens tone og tekstur, og fremme en følelse av velvære. Mange kunder merker en forskjell selv etter én behandling, men for best resultat anbefales en serie med behandlinger.

Utført av våre eksperter

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.