Aromaterapi

Aromaterapi er en velprøvd og naturlig behandlingsform som bruker eteriske oljer fra planter for å fremme helse og velvære. Vi har spesialisert oss på aromaterapi, med fokus på å tilby en personlig og individuell tilnærming for hver enkelt klient.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Aromaterapi informasjon

Ved å inhalere de duftende aromaene fra eteriske oljer, sendes signaler til hjernen som kan bidra til å redusere stress, øke energinivået, forbedre søvnkvaliteten og mer.

Bestille konsultasjon hos Estmedklinikken er enkelt og greit. Du kan enkelt kontakte oss gjennom vår online bookingplattform. Vi tilbyr fleksible tidspunkter for å imøtekomme din travle timeplan, og vårt vennlige team står klar til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Hva er fordelene med å bruke aromaterapi behandling?

Aromaterapi er kjent for å kunne lindre en rekke plager og forbedre generell helse. Det kan bidra til å redusere stress og angst, forbedre søvn, lindre smerte og styrke immunsystemet. Som en komplementær terapi til tradisjonell medisin, kan aromaterapi være et utmerket alternativ for de som søker en naturlig og helhetlig tilnærming til helse og velvære.

Utført av våre eksperter

Natalia

Massasjeterapeut / Negledesigner

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.