Alt du Trenger å Vite om BBL
Før og etter bilder av BBL-behandling

Brazilian Butt Lift (BBL) er en estetisk kirurgisk prosedyre som har vunnet stor popularitet verden over, inkludert i Oslo. Denne prosedyren går ut på å forbedre og forme baken ved hjelp av fetttransplantasjon. Dette innebærer at man først fjerner fett fra andre områder av kroppen gjennom liposuksjon, og deretter injiserer dette fettet i baken for å skape en mer fyldig og tiltalende form. Målet med en BBL er ikke bare å øke størrelsen på baken, men også å forbedre dens form og kontur, noe som kan ha en betydelig positiv effekt på en persons selvtillit og kroppsoppfatning.

 

BBL har blitt et populært valg for de som søker en naturlig måte å forstørre og forme baken på, uten bruk av implantater. De gode kandidatene for denne prosedyren er vanligvis de som har nok fettreserver på andre deler av kroppen som kan brukes til fetttransplantasjonen. I tillegg er det viktig at pasienten er i god helse, har realistiske forventninger til resultatet, og forstår hva prosedyren innebærer, inkludert mulige risikoer og komplikasjoner. 

 

Med sin evne til å skape naturlig utseende resultater og forbedre kroppens proporsjoner, fortsetter BBL å være en ettertraktet prosedyre blant de som ønsker å forbedre sin kroppsprofil og selvbilde.

Brazilian Butt Lift (BBL) er en kosmetisk prosedyre designet for å forbedre både volum og form på baken gjennom en prosess som involverer fettfjerning (liposuksjon) fra bestemte områder av kroppen, etterfulgt av re-injeksjon av det rensete fettet inn i baken. Denne metoden gir en dobbel fordel: den slanker områdene hvor fettet er fjernet, som mage, hofter, og lår, samtidig som den gir baken et mer fyldig og attraktivt utseende.

 

Prosessen starter med at kirurgen utfører liposuksjon for å fjerne fett fra områder med overskuddsfett. Dette fettet blir deretter behandlet og renset gjennom en sentrifugeringsprosess for å skille ut de rene fettcellene. De kvalifiserte fettcellene blir deretter nøye injisert tilbake i baken ved bruk av spesialiserte teknikker for å sikre en jevn fordeling og et naturlig utseende. Mengden og plasseringen av fettet som injiseres, tilpasses hver enkelt pasient for å oppnå ønsket form og volum.

 

En av de største fordelene med BBL er bruken av pasientens eget fett for å forme kroppen, noe som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner og avstøtning, sammenlignet med syntetiske materialer eller implantater. Bruk av eget fett sikrer også mer naturlige resultater, ettersom fettet integreres med det eksisterende vevet, noe som bidrar til en mykere og mer naturlig følelse. Videre bidrar denne metoden til en forbedring av kroppens samlede konturer, siden områder med uønsket fett blir slanket ned, og gir en mer harmonisk og estetisk tiltalende kroppsprofil.

 

Gjennom BBL kan pasienter oppnå en mer prominent og velformet bak, samtidig som de forbedrer proporsjonene i resten av kroppen. Dette gjør BBL til et ettertraktet alternativ for de som ønsker å forbedre sin fysiske utseende og selvtillit gjennom en relativt sikker og effektiv metode.Brazilian Butt Lift (BBL) har blitt et foretrukket alternativ for mange som ønsker rumpeforstørrelse, fremfor bruk av implantater eller andre invasive metoder. Dette skyldes en rekke estetiske og fysiske fordeler som BBL tilbyr, samt den generelle trenden mot mer naturlige kosmetiske prosedyrer.

 

En av de mest tiltalende aspektene ved BBL er at prosedyren bruker pasientens eget fett for å øke volum og forbedre formen på baken. Dette reduserer risikoen for kroppens avstøtning og allergiske reaksjoner som kan forekomme med syntetiske implantater. Videre gir fetttransplantasjon en mer naturlig følelse og utseende, noe som er vanskelig å oppnå med implantater, som noen ganger kan føles unaturlige eller hardere ved berøring.

 

I motsetning til implantater, som krever kirurgiske innsnitt og ofte etterlater merkbare arr, er BBL mindre invasiv. Fettinjeksjoner krever kun små punkteringer i huden, noe som betyr at arrdannelsen minimaliseres, og helbredelsesprosessen er vanligvis raskere. Dette gjør BBL til et tiltalende alternativ for de som ønsker betydelige forbedringer med mindre kirurgisk risiko og kortere nedetid.

 

Estetisk sett, tillater BBL en høy grad av tilpasning. Kirurgen kan nøye kontrollere formen og størrelsen på baken ved å justere mengden og plasseringen av det injiserte fettet. Dette gir en unik mulighet til å skape en mer harmonisk og proporsjonalt tiltalende figur basert på pasientens individuelle kroppsform og estetiske mål. Resultatet er ofte en mer attraktiv og naturlig kroppsprofil som ikke bare forbedrer utseendet på baken, men også den generelle silhuetten.

 

BBL tilbyr også fysiske fordeler ved å fjerne uønsket fett fra andre områder av kroppen, som mage, hofter, og lår, gjennom liposuksjon. Dette bidrar til en mer omfattende kroppsforbedring, ettersom pasienten får en slankere og mer tonet figur i tillegg til en forstørret og forbedret bak. Slike omfattende estetiske forbedringer kan ha en positiv effekt på pasientens selvtillit og livskvalitet.

 

Sammenlignet med andre rumpeforstørrende inngrep, står BBL frem som en metode som tilbyr både sikkerhet og tilpasning, med muligheten til å oppnå naturlige og harmoniske resultater. Disse faktorene, kombinert med de forbedrede kroppsformene som følger med fettfjerning fra andre områder, gjør BBL til et foretrukket valg for mange som vurderer kosmetisk forbedring av baken.

 

Forberedelse til en Brazilian Butt Lift (BBL) operasjon er avgjørende for å sikre en vellykket prosedyre og optimalisere helbredelsesprosessen. Det er flere viktige skritt og forholdsregler pasienter må ta for å forberede seg best mulig.

 

Først og fremst er en grundig konsultasjon med kirurgen nødvendig. I løpet av denne konsultasjonen vil kirurgen vurdere din helsetilstand, diskutere dine estetiske mål, og forklare detaljene i prosedyren samt potensielle risikoer og komplikasjoner. Det er viktig å være åpen og ærlig om din medisinske historie og eventuelle medisiner du tar, da dette kan påvirke operasjonen og helbredelsen.

 

Pasienter oppfordres til å opprettholde en sunn livsstil og stabil vekt i ukene som leder opp til operasjonen. En balansert diett rik på vitaminer og mineraler kan fremme helbredelse. Det er også viktig å unngå røyking og inntak av alkohol, da dette kan forverre helbredelsesprosessen og øke risikoen for komplikasjoner.

 

For å forberede hjemmet for tiden etter operasjonen, bør pasienter sørge for å ha alt de trenger innen rekkevidde. Dette inkluderer smertestillende som anbefalt av kirurgen, rene klær som er enkle å ta på og av, og en komfortabel hvileplass som støtter helbredelsesprosessen. Det anbefales også å ha noen tilgjengelig som kan hjelpe til med daglige gjøremål og transport de første dagene etter operasjonen.

 

I tillegg kan kirurgen anbefale spesifikke forberedelser, som å unngå visse medisiner og kosttilskudd som kan påvirke blodets koaguleringsevne. Det kan også være nødvendig med en preoperativ blodprøve og andre laboratorietester for å sikre at pasienten er i god helse før operasjonen.

 

Å følge disse forberedelsene nøye kan bidra til en tryggere operasjon og en mer behagelig helbredelsesperiode. Det er viktig å ha en åpen dialog med kirurgen og følge alle anbefalinger for å oppnå de beste mulige resultatene.

 

Brazilian Butt Lift (BBL) operasjonen er en kompleks prosedyre som krever nøye planlegging og presisjon fra kirurgens side. Prosedyren involverer flere trinn, fra anestesi til fettutsuging og til slutt injeksjon av fett i rumpeområdet. Her følger en steg-for-steg gjennomgang av hva som skjer under en BBL-operasjon.

Anestesi

 

Operasjonen starter med administrering av anestesi for å sikre at pasienten er komfortabel og smertefri gjennom hele prosedyren. Valget mellom generell anestesi og lokal anestesi med sedasjon avhenger av omfanget av prosedyren og kirurgens anbefaling. Generell anestesi er oftest brukt fordi den tillater pasienten å sove gjennom hele operasjonen.

Fettutsuging

 

Når anestesien har trådt i kraft, begynner kirurgen med liposuksjon for å fjerne fett fra forhåndsbestemte områder av kroppen, som mage, lår, rygg, og flanker. Dette gjøres ved å lage små snitt i huden hvor en kanyle innføres for å suge ut fettet. Teknikken som brukes må være nøye kontrollert for å sikre at fettet fjernes jevnt, og for å unngå skade på omkringliggende vev.

 

Rensing og forberedelse av fettet

 

Det utsugede fettet blir deretter behandlet og renset for å fjerne urenheter og isolere de kvalitetsfettcellene som er best egnet for injeksjon. Dette kan gjøres ved hjelp av sentrifugering eller filtrering. Det rensede fettet forberedes i sprøyter for den neste fasen av prosedyren.

Injeksjon av fett i rumpeområdet

 

Den siste fasen av operasjonen involverer injeksjon av det rensede fettet inn i bestemte områder av baken for å oppnå ønsket form og volum. Kirurgen bruker en strategisk tilnærming for å plassere fettet jevnt, noe som krever kunnskap om anatomiske strukturer og en estetisk sans. Fettet injiseres i ulike dybder for å sikre en naturlig fordeling og for å maksimere overlevelsesraten til de transplanterte fettcellene.

Avslutning

 

Etter at det ønskede volumet og formen er oppnådd, avsluttes operasjonen ved å lukke snittene med suturer. Pasienten blir deretter nøye overvåket under oppvåkningen fra anestesi.

 

Hele BBL-prosessen tar vanligvis mellom to til fire timer, avhengig av omfanget av fettutsugingen og de estetiske målene til pasienten. Etter operasjonen vil pasientene oppleve en periode med restitusjon, hvor det er viktig å følge kirurgens instruksjoner nøye for å sikre best mulig resultat og en smidig helingsprosess.Etter en Brazilian Butt Lift (BBL) operasjon er riktig etterbehandling og oppfølging nøkkelen til en smidig recovery-prosess og for å sikre de beste, langvarige resultatene. Her er noen viktige råd og tips for postoperativ omsorg.

Umiddelbar Etterbehandling

 

Etter operasjonen vil pasientene ofte oppleve hevelse, blåmerker og ubehag i de behandlede områdene. Det er viktig å følge kirurgens anvisninger for smertelindring nøye, inkludert eventuell foreskrevet medisinering. Bruk av kompresjonsplagg er også anbefalt for å redusere hevelse og støtte de nye kroppsformene. Disse plaggene bør bæres kontinuerlig i de første ukene etter operasjonen.

 

Unngå Direkte Trykk på Baken

 

For å beskytte det transplanterte fettet og fremme optimal integrering, er det viktig å unngå direkte trykk på baken i minst to til tre uker etter operasjonen. Dette innebærer å unngå å sitte eller ligge direkte på baken. Pasienter anbefales å bruke spesielle puter når de sitter og sove på siden eller magen.

Opprettholde En Sunn Livsstil

 

En balansert diett rik på proteiner, vitaminer og mineraler kan fremme helbredelse og støtte vedlikeholdet av resultatene. Det er også viktig å unngå røyking og overdreven alkoholbruk, da dette kan påvirke helingsprosessen og resultatets levetid. Når hevelsen avtar og det blir trygt å gjøre det, bør man gradvis gjenoppta fysisk aktivitet for å fremme blodsirkulasjonen og holde kroppen sunn.

Langsiktig Vedlikehold

 

For å oppnå de beste langvarige resultatene, er det viktig å opprettholde en stabil vekt. Store vektfluktuasjoner kan påvirke resultatene av en BBL, da det transplanterte fettet kan øke eller minke i størrelse på samme måte som kroppens naturlige fett.

Regelmessig Oppfølging

 

Regelmessige oppfølgingsbesøk hos kirurgen er viktig for å overvåke helingsprosessen og resultatene av operasjonen. Dette gir også en mulighet til å diskutere eventuelle bekymringer eller spørsmål som måtte oppstå under recovery-perioden.

 

Ved å følge disse rådene og tipsene nøye, kan pasienter oppleve en smidig recovery-prosess og nyte de positive endringene en BBL-operasjon kan tilby, med langvarige og tilfredsstillende resultater.

 

Brazilian Butt Lift (BBL) tilbyr en unik mulighet til å forbedre både volum og form på baken, samtidig som man forbedrer kroppens samlede konturer gjennom fettfjerning fra andre områder. Denne prosedyren bruker pasientens eget fett, noe som gir naturlige resultater og reduserer risikoen for komplikasjoner sammenlignet med implantater. Med en tilpasset tilnærming kan pasienter oppnå en mer harmonisk og estetisk tiltalende figur, som kan ha en positiv effekt på selvtilliten.

 

For de som vurderer en BBL for å forbedre sin kroppskontur, er det viktig å huske på at en vellykket prosedyre krever nøye planlegging, riktig etterbehandling og et engasjement for å opprettholde en sunn livsstil. Med den rette forberedelsen og omsorgen, kan en BBL være et skritt mot å føle seg mer selvsikker og fornøyd i sin egen kropp. Ta dette skrittet med tillit, og la din reise mot en forbedret versjon av deg selv begynne.Prosedyren for å korrigere utstående ører starter med en grundig konsultasjon hos en kvalifisert plastikkirurg. Her vil pasientens ønsker og forventninger bli nøye vurdert, sammen med en evaluering av ørenes form og struktur. Kirurgen vil deretter utarbeide en skreddersydd plan basert på pasientens unike behov.

Selv om otoplastikk er et relativt enkelt inngrep, er det viktig med realistiske forventninger. Prosedyren tar vanligvis mellom en til to timer og utføres ofte under lokalbedøvelse. Etter operasjonen kan pasienter forvente en viss hevelse og ubehag, men dette er vanligvis kortvarig. Det endelige resultatet er varig og kan ses når hevelsen avtar.

Å velge å gjennomgå en otoplastikk er en viktig beslutning som bør tas i samråd med en erfaren plastikkirurg. Denne artikkelen vil gi innsikt og informasjon for de som vurderer denne prosedyren, og belyse både de fysiske og psykologiske aspektene ved å korrigere utstående ører.

Detaljer om Ørekorrigering: Prosedyre og Teknikker

Ørekorrigering, eller otoplastikk, er en kirurgisk prosedyre designet for å endre ørenes størrelse, form, eller posisjon. Denne typen operasjon er særlig populær blant de som føler at deres utstående ører påvirker deres selvbilde og sosiale liv. Prosedyren kan utføres på både barn og voksne, og tilpasningene gjøres for å sikre at ørene er proporsjonale og harmoniske med resten av ansiktet.

Kirurgiske teknikker i ørekorrigering varierer avhengig av individuelle behov. Noen vanlige metoder inkluderer fjerning eller omforming av brusken for å skape en mer naturlig vinkel mellom øret og hodet. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fjerne en liten del av huden bak øret for å oppnå det ønskede resultatet. Det er også metoder som involverer folding og stifting av brusken for å holde øret i den ønskede posisjonen.

Prosessen starter vanligvis med en konsultasjon hos en plastikkirurg. Her vil kirurgen diskutere pasientens ønsker og forventninger, samt vurdere ørenes struktur for å bestemme den mest passende teknikken. Det er viktig at pasienter har realistiske forventninger til resultatet av operasjonen.

Under selve prosedyren, som vanligvis tar fra en til to timer, benyttes oftest lokalbedøvelse, spesielt hos voksne. For barn kan generell anestesi være mer passende. Kirurgen vil gjøre presise snitt, som vanligvis er skjult bak øret for å minimere synligheten av arr.

Etter operasjonen kan pasienter oppleve en viss hevelse og ubehag, men disse symptomene vil gradvis avta. Det er viktig å følge etterbehandlingsinstruksjonene nøye for å sikre optimal healing og resultat. Pasientene vil ofte måtte bruke et hodebånd som holder ørene på plass og beskytter dem mens de gror.

Resultatene av ørekorrigering er vanligvis varige. For mange pasienter bidrar en vellykket operasjon til forbedret selvtillit og velvære. Det er imidlertid viktig å ha realistiske forventninger og forstå at mens prosedyren kan forbedre utseendet, er det den indre aksepten og selvaksepten som er nøkkelen til et lykkelig og tilfredsstillende liv.

Kandidater for Ørekorrigering: Hvem Kan Dra Nytte?

Ørekorrigering, eller otoplastikk, er en kirurgisk prosedyre som kan gi betydelig psykologisk og estetisk nytte for mange. Men, hvem er de ideelle kandidatene for denne typen kirurgi? Denne delen av artikkelen tar for seg hvilke grupper som oftest drar nytte av ørekorrigering og hva som kvalifiserer en person som en god kandidat for prosedyren.

Generelt er gode kandidater for ørekorrigering de som er misfornøyde med størrelsen, formen eller posisjonen til ørene sine. Dette kan inkludere personer med utstående ører, asymmetriske ører, eller de som har opplevd skade som har forandret ørenes utseende. Det er viktig at pasienter har realistiske forventninger til resultatene og er i god generell helse.

Barn kan være særlig gode kandidater for ørekorrigering. Det er best å utføre kirurgi etter at ørene har nådd sin fullstendige størrelse, vanligvis rundt fem til seks års alderen. Å korrigere ørene i en ung alder kan forhindre mange år med potensiell mobbing og selvtillitsproblemer. For barn er det også viktig at de selv ønsker inngrepet, og at de er i stand til å følge etterbehandlingsinstruksjonene.

Voksne kandidater kan også ha stor nytte av ørekorrigering. I motsetning til barn, gjennomgår voksne prosedyren av egen fri vilje og har ofte tenkt nøye gjennom beslutningen. De er også mer i stand til å forstå og følge de nødvendige etterbehandlingsrutinene.

En viktig faktor for alle kandidater er den psykologiske effekten. Mange som velger ørekorrigering gjør det for å forbedre selvbildet og selvtilliten. For noen kan dette inngrepet være en viktig del av en større personlig og estetisk forvandling.

Før man bestemmer seg for ørekorrigering, er det viktig å konsultere en erfaren plastikkirurg. Under konsultasjonen vil kirurgen vurdere pasientens medisinske historie, ørenes tilstand, og diskutere forventningene til inngrepet. Det er også en god anledning for pasienten å stille spørsmål og få en klar forståelse av hva prosedyren innebærer.

Samlet sett er ørekorrigering en prosedyre som kan ha positive effekter for en rekke personer. Å bestemme seg for et slikt inngrep bør være en veloverveid beslutning tatt med profesjonell veiledning, og med en klar forståelse av de mulige resultatene og effektene.

Pasienthistorier: Erfaringer med Ørekorrigering

Ørekorrigering, en prosedyre som kan ha en dyp og varig innvirkning på en persons liv, har hjulpet mange å oppnå et mer balansert og harmonisk utseende. I denne delen deler tidligere pasienter sine personlige erfaringer med prosedyren, og gir innsikt i hvordan ørekorrigering har påvirket deres liv.

Marias Historie: Maria, en 34 år gammel grafisk designer, hadde alltid vært selvbevisst om hennes utstående ører. «Jeg husker at jeg ble mobbet på skolen, og det fortsatte å påvirke mitt sosiale liv som voksen,» sier hun. Etter mye overveielse bestemte Maria seg for å gjennomgå ørekorrigering. «Endringen var ikke bare fysisk. Det føltes som om jeg hadde fått en ny start,» forklarer hun. Etter operasjonen opplevde Maria en betydelig økning i selvtilliten, noe som også reflekteres i hennes profesjonelle og personlige liv.

Johans Erfaring: Johan, en 20 år gammel student, hadde lenge vurdert ørekorrigering. «Jeg var alltid den sjenerte gutten med håret over ørene,» sier han. Etter å ha gjennomgått prosedyren, beskriver Johan en følelse av lettelse og fornyet selvsikkerhet. «Det var som å frigjøre en del av meg selv jeg hadde skjult,» deler han. Johan føler at inngrepet har gitt ham friheten til å uttrykke seg mer fritt og være mer sosial.

Anitas Perspektiv: Anita, en 45 år gammel lærer, valgte ørekorrigering etter år med ubehag rundt sitt utseende. «Det var alltid en barriere, en følelse av å ikke være helt komfortabel,» reflekterer hun. Etter operasjonen føler Anita at hun har tatt kontroll over sitt eget selvbilde. «Det er ikke bare utseendet som forandret seg, men også hvordan jeg ser på meg selv,» sier hun.

Disse historiene belyser den transformative effekten av ørekorrigering. For mange representerer det mer enn bare en fysisk endring; det er en reise mot økt selvtillit og personlig tilfredsstillelse. Det er viktig å huske at mens kirurgi kan gi signifikante estetiske forbedringer, er det den indre forandringen og aksepten som er mest betydningsfull.

Forberedelse og Etterbehandling: Veien til Heling

Forberedelse til en ørekorrigering og riktig etterbehandling er avgjørende for en vellykket helingsprosess og optimale resultater. Denne delen gir viktig informasjon om hva som kan forventes både før og etter operasjonen.

Forberedelse før Operasjonen:

Forberedelse til ørekorrigering innebærer flere viktige skritt. Det anbefales at pasienter stopper bruk av visse medisiner, som blodfortynnende midler og antiinflammatoriske legemidler, flere uker før operasjonen for å redusere risikoen for blødninger. Røyking bør også unngås, da det kan påvirke helingsprosessen negativt.

Det er viktig å ha en grundig samtale med kirurgen om forventningene til operasjonen. Pasienter bør også sørge for at de har noen til å følge dem hjem etter inngrepet, og om nødvendig, hjelp hjemme de første dagene etter operasjonen.

Etterbehandling og Heling:

Etter ørekorrigering er det vanlig med noe hevelse og ubehag, men dette kan vanligvis kontrolleres med smertestillende medisiner. Det er viktig å følge kirurgens instruksjoner nøye for å fremme heling og oppnå de beste resultatene.

Pasienter blir vanligvis rådet til å unngå fysisk aktivitet som kan utøve press på ørene de første ukene etter operasjonen. Det anbefales å sove med hodet høyt for å redusere hevelse og unngå å sove på sidene.

Kirurgen vil også gi spesifikke instruksjoner om hvordan man skal ta vare på operasjonsområdet, inkludert rengjøring og bytting av bandasjer. Det er også viktig å unngå eksponering for direkte sollys og unngå bruk av hårprodukter eller sminke nær operasjonsområdet inntil det er fullstendig leget.

Regelmessige oppfølgingsbesøk med kirurgen er nødvendige for å overvåke helingsprosessen og sikre at ørene utvikler seg som forventet.

Samlet sett, ved å følge disse forberedelsene og etterbehandlingsrådene, kan pasienter sikre en trygg og effektiv helingsprosess, noe som bidrar til suksessen med ørekorrigering.

Å Velge Riktig Kirurg for Ørekorrigering i Oslo

Å velge riktig kirurg for ørekorrigering er et kritisk skritt mot å sikre en trygg og vellykket prosedyre. I Oslo finnes det mange kvalifiserte kirurger, men det er viktig å gjøre en grundig vurdering for å finne den som best passer dine behov.

Når du søker etter en kirurg, se etter en med spesialkompetanse innen ørekorrigering og en solid historie med vellykkede operasjoner. Søk etter anmeldelser og før-og-etter bilder for å vurdere kirurgens tidligere arbeid. En initial konsultasjon vil også gi verdifull innsikt i kirurgens tilnærming og kommunikasjonsevner.

Det er også viktig å sikre at kirurgen er sertifisert og har adekvat utdanning og erfaring. En god kirurg vil ikke bare vurdere dine estetiske mål, men også ta hensyn til din generelle helse og sikkerhet.

Å velge en kvalifisert og erfaren kirurg sikrer at du får den beste mulige behandlingen og støtten gjennom hele prosessen. En vellykket ørekorrigering kan ha en dyptgående effekt på din selvfølelse og livskvalitet. Derfor er det viktig å investere tid og ressurser i å finne den rette spesialisten for dine behov i Oslo.

Bestill uforpliktende konsultasjon

Ønsker du å vite mer om hvilken fettsugingsteknikk er riktig for deg, og du vurderer denen type kirurgi, kan du bestille en konsultasjon hos vår plastikkirurgisk sykepleier.

Innholdsfortegnelse

Bestill konsultasjon

Bestill en konsultasjon hos vår lege som informerer deg om behandlingen, dens risiko og mulig effekt.

Bestill uforpliktende konsultasjon

Om du ønsker å vite mer om hva som er riktig for deg, eller du vurderer denne type kirurgi, kan du bestille en konsultasjon med en profesjonell hos oss.

Flere
artikler