Thaimassasje

Thai-massasje er en tradisjonell form for massasje som har eksistert i tusenvis av år. Behandlingen foregår gjennom strekking og trykk langs energilinjer i kroppen.

Thai-massasje

Thai massasje er en svært populær massasje som har vært spesielt mye benyttet i Thailand. Paradoksalt nok kommer ikke denne behandlingen opprinnelig fra Thailand, men har trolig sitt opphav i India på Buddahs tid. Massasjen ble etter hvert adoptert av buddhistiske munker og anvendt i deres templer som en av deres sentrale terapiformer. Teknikken spredte seg senere fra India til Kina hvor elementer av Yoga etter hvert ble lagt til behandlingen, og som senere har bidratt til å forme thai massasje til slik vi kjenner den i dag.

Bestill time

Hos oss er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Moderne thai massasje bygger på tre hovedprinsipper; Akupressur- en form for triggerpunktsbehandling eller akupunktur uten nåler; Ayurvediske prinsipper- tankeform som fokuserer på et enkelt liv i harmoni med naturen; Og yoga- fokus på energilinjer i kroppen som kan slippes fri ved å løse opp blokkeringer.

Behandlingen er spesielt godt egnet til å redusere stress og anspendthet og til å motvirke plager i muskel og skjelettsystemet. Thai massasje anses som en trygg behandling uten kjente bivirkninger.

Info om Thaimassasje

Massasjeterapeuten benytter hender, fingrer, knær og albuer for å løse opp stramninger og spenninger i kroppen. I tillegg benyttes spesielle grep, vridninger og tøyninger for å gjøre kroppen mer fleksibel og smidig.

Samlet bidrar thai massasjen til å løse opp ømme og stive punkter i kroppen og kan redusere stress og anspendthet i hverdagen. Tradisjonell thai massasje varer ca. 25-50min.

Prisen varierer basert på tid, med en gjennomsnittlig pris på  999,-/1 499,-  25min/50min. Terapeuten utfører en god undersøkelse og behandling individuelt tilpasset deg.

 1. Thai massasje er en trygg og risikofri behandling uten alvorlige bivirkninger. Likevel kan det være nyttig å ta enkelte forbehold dersom du ønsker best mulig resultat ut av behandlingen!

  • Velg riktig klinikk. Det finnes etter hvert svært mange klinikker som tilbyr thai massasje. Det kan derfor være lurt å gjøre litt research på forhånd for å finne en klinikk med godt omdømme og dyktige og erfarne behandlere.
  • Kommuniser med terapeuten.Dersom du har smerter eller plager du ønsker behandling for, er det viktig at du kommuniserer dette til thai massøren. I så fall kan terapeuten rette ekstra fokus på denne delen av kroppen din.
  • Velg riktig behandling.De fleste klinikkene tilbyr thai massasje med forskjellige intensiteter. Du bør derfor si i fra om du ønsker en myk og forsiktig massasje, eller en kraftigere (terapeutisk eller medisinsk) massasje.

   

  Vær hydrert. Ha god hygiene før timen. Har du underliggende medisinske diagnoser,sykdommer, hudplager eller tidligere negative erfaringer må du informere din terapeut om dette. Terapeuten vil basere behandlingen på din historie og undersøkelse av dine plager. Terapeuten vil kommunisere med deg , og ta deg gjennom stegene i behandlingen, så du føler deg trygg gjennom hele oppholdet. Lett ømhet eller stølhet kan forekomme etter fotmassasje, alt etter hvor kraftig behandlingen har vært. Dette er svært kortvarig og går ofte bort etter noen timer. Etter behandling kan du oppleve en letthetsfølelse,bedre bevegelse og velbehag. Lett ømhet og sårhet kan også forekomme. Dette er helt normalt og går som oftest bort ila 1-3 dager.

Utført av våre eksperter

Natalia

Massasjeterapeut / Negledesigner