Rygg- og nakkemassasje

rygg-og-nakkemassasje-oslo

Løser opp muskelspenninger og smerter og gir en avslappende følelse i kroppen. (Egner seg dessverre ikke for gravide.)

Hva er rygg- og nakkemassasje

 

Rygg massasje og nakke massasje er fokuserte behandlinger av nakke og rygg. Terapien kan gjøres som dyp bindevevs massasje, eller som en mer myk og behagelig massasje.

Behandling av oppleves av mange som en av de mest behagelige formene for massasje. I tillegg kan den redusere smerter og stivhet i både ryggen og nakken, og frembringe en rekke helsefremmende effekter.

Bestill Time Nå

Hos oss er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Ryggmassasje og nakkemassasje er fokuserte behandlinger av nakke og rygg. Terapien kan gjøres som dyp bindevevsmassasje, eller som en mer myk og behagelig massasje. Behandling av oppleves av mange som en av de mest behagelige formene for massasje. I tillegg kan den redusere smerter og stivhet i både ryggen og nakken, og frembringe en rekke helsefremmende effekter.

I tillegg til å gi en følelse av velvære, har rygg massasje og nakke massasje en rekke andre gunstige effekter på helsen din. Forskningen har vist at enhver massasje kan redusere opplevelse av stress i hverdagen, løse opp anspent muskulatur og stimulere kroppen til å frigi hormoner som reduserer blodtrykket og letter psykiske plager. Rygg og nakke massasje kan i tillegg ha direkte positive innvirkninger mot ryggplager og nakkeplager.

Mer info om rygg- og nakkemassasje

Under finner du flere gode grunner til å få en rygg og nakkemassasje:

  • Bedring av smerter og stivhet i korsryggen.Dersom du plages av stivhet eller smerter i korsryggen, kan en godt utført ryggmassasje bidra til å løse opp muskulaturen og øke bevegeligheten i ryggen. Massasje bidrar også til å frigi smertedempende hormoner som kan gjøre at du kan unngå eller utsette smertestillende medisiner.
  • Bedring av smerter i øvre rygg, nakke og skuldre. Rygg og nakkemassasje har god effekt på smerter og stivhet i øvre del av ryggen. Siden muskulaturen i øvre del av ryggen også fester i nakken og ut mot skuldrene, kan øvre ryggsmerter ofte forplante seg til nakke og skuldre. En god massasje bidrar til avspenning og oppmykning av spendt muskulatur, og kan slik bidra til å bryte en ond sirkel hvor stadig stivere muskulatur medfører økt anspenthet og økte plager.
  • Bedret sirkulasjon og lymfedrenasje. Enhver massasje stimulerer sirkulasjon og lymfedrenasje i vevet som masseres, dette gjelder også ved rygg- og nakkemassasje.
  • Følelse av velvære og frigjøring av gunstige hormoner. En av de viktigste effektene ved enhver massasje er å hjelpe deg tli å slappe av, stresse ned og bare nyte øyeblikket. I tillegg til å gi deg velvære i øyeblikket, stimulerer massasjen frigjøring av hormoner i kroppen som bidrar til stressreduksjon, lavere blodtrykk og som motvirker psykiske plager.

Prisen varierer basert på tid, med en gjennomsnittlig pris på  690,-/1 099,-  25min/55min. Terapeuten utfører en god undersøkelse og behandling individuelt tilpasset deg.

Det er svært liten risiko forbundet med rygg og nakkemassasje. Har du nevrologiske funn eller feks prolaps I nakke/rygg må du rådføre deg med lege/fysioterapeut/kiropraktor/osteopat før du tar en rygg og nakkemassasje. Føler du deg uvel før behandlingen må du si I fra til terapeuten før behandling settes I gang.

Vær hydrert. Ha god hygiene før timen. Har du underliggende medisinske diagnoser,sykdommer, hudplager eller tidligere negative erfaringer må du informere din terapeut om dette.

Terapeuten vil basere behandlingen på din historie og undersøkelse av dine plager. Terapeuten vil kommunisere med deg , og ta deg gjennom stegene i behandlingen, så du føler deg trygg gjennom hele oppholdet. 

Du kan føle deg litt øm eller støl etter behandlingen. Dette går som oftest over i løpet av 1-3 dager. Hverdagslige aktiviteter , trening og gjøremål som du gjør til vanlig medfører ingen risiko. Du kan føle deg litt sliten etter behandling, så ta dette med i betrakningen. Føler du deg svimmel eller uvel rett etter behandlingen ta det opp med terapeuten. 

Utført av våre eksperter

Natalia

Massasjeterapeut / Negledesigner