Profhilo

profhilo-oslo

Med tiden mister huden sitt faste ungdommelige utseende, som et resultat av den naturlige aldringsprosessen. Huden blir tynnere, mister sin naturlige elastisitet, blir slapp, løs og rynker kommer til syne. Profhilo behandling har vist seg å fungere mot denne aldringen.

Prohilo

Profhilo er en effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet i huden. Glatter, strammer og fukter huden, og ikke minst gir den et naturlig resultat, uten å øke volum. Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud, og har en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet. I tillegg til å booste og fukte huden, remodellerer den også aldrende og slapp hud. Profhilo gir flotte resultater alene eller i kombinasjon med andre estetiske hudbehandlinger

Bestill Time Nå

Hos oss er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Behandlingen består av få injeksjoner, det er liten eller ingen smerte, og liten fare for blåmerker eller andre komplikasjoner.

Nyttig informasjon om Profhilo behandling

Etter behandling vil man kunne se injeksjonsstedene som små myggstikk lignende bulker, disse vil forsvinne av seg selv innen ca 1-2 dager.

Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden i området blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Som et stabilisert produkt holder Profhilo® seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA. Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Man kan således ikke si at Profhilo® er en hudbooster siden det også har en vesentlig oppstrammende/løftende virkning på vevet.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt, stramme opp huden og forbedre hudkvaliteten. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo.

Om du er usikker på om dette er den riktige behandlingen for deg, så ønsker vi at du kommer inn for en gratis konsultasjon. Dette gjør at du får snakke med behandler og dere sammen kan gå igjennom hva som er den beste behandling for ditt ønskelige resultat.

Utført av våre eksperter

Zheno

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Camilla

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Diana

Lege Estetisk medisin

Dorian

Spesialist indre medisin

Tahmineh

Lege Estetisk medisin

Shirley

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Elisabeth

Kosmetisk dermatologisk sykepleier