Muskelterapi

Muskelterapi er en manuell terapeutisk teknikk rettet mot musklene og det omkringliggende vevet. Denne terapiformen fokuserer på å løse opp i muskelspenninger, forbedre blodsirkulasjonen og øke fleksibiliteten, noe som kan bidra til å redusere smerter, forbedre mobiliteten og fremme generell helse.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Muskelterapi informasjon

Under en muskelterapi økt, vil terapeuten bruke en rekke teknikker, inkludert massasje, strekking og trykkpunktsarbeid, for å løsne opp i stramme muskler, øke blodsirkulasjonen og fremme avslapning. Behandlingen vil bli skreddersydd basert på dine individuelle behov og mål.

Er du klar til å oppleve fordelene med muskelterapi? Ved å bestille en økt hos oss, kan du forvente en profesjonell, skreddersydd behandling rettet mot å lindre dine muskelsmerter, redusere stress, og forbedre din generelle helse.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Muskelterapi

Muskelterapi kan være svært gunstig for personer som opplever kroniske muskelsmerter, spenninger eller stress. Det kan også hjelpe de som har vært gjennom en skade eller operasjon, ved å fremme raskere helbredelse og gjenoppretting av normal funksjon. Videre kan muskelterapi bidra til å forbedre ytelsen hos idrettsutøvere og forebygge fremtidige skader.

Utført av våre eksperter

Natalia

Massasjeterapeut / Negledesigner

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.