Peeling

Peeling er en hudbehandling som fjerner de døde hudcellene på overflaten av huden, noe som fremmer veksten av ny, frisk hud. Det finnes forskjellige typer peeling, fra lett til dyp, avhengig av tilstanden og typen av huden din.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Peeling informasjon

Peeling fungerer ved å eksfoliere det øverste laget av huden. Dette fremmer cellefornyelse, forbedrer hudens tekstur og tone, og reduserer tegn på aldring som rynker og fine linjer. Det kan også behandle en rekke hudproblemer, inkludert akne, arr, pigmentflekker og mer.

Er du klar til å oppleve fordelene med peeling? Bestill en konsultasjon med våre hudpleieeksperter i dag for å lære mer om denne effektive hudbehandlingen og hvordan den kan forbedre huden din. 

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordeler med Peeling

Peeling kan gi huden din et friskt, ungdommelig utseende. Ved å fjerne de døde hudcellene, blir huden glattere, jevnere og mer strålende. Peeling kan også bidra til å redusere porene, behandle akne, lyse opp huden og forbedre dens generelle utseende.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.