HArmonyCa

HArmonyCa er en biostimulator som fungerer ved å stimulere kroppens naturlige produksjon av kollagen, et protein som er viktig for hudens elastisitet og fasthet. Ved å øke produksjonen av kollagen, hjelper HArmonyCa med å redusere rynker og fine linjer, stramme opp slapp hud og gjenopprette tapt volum.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

HArmonyCa informasjon

HArmonyCa fungerer ved å stimulere kroppens naturlige produksjon av kollagen. Dette oppnås gjennom en serie av injeksjoner som leverer biostimulerende stoffer direkte til huden. Disse stoffene jobber med å stimulere kroppens naturlige healing prosess, noe som resulterer i en forbedret hudstruktur og utseende.

Er du klar til å oppdage fordelene med HArmonyCa? Vårt team av erfarne hudspesialister vil gi deg all nødvendig informasjon om HArmonyCa-behandlingen og hjelpe deg med å bestemme om det er det riktige valget for deg.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordeler med HArmonyCa

  • Reduserer aldringstegn: HArmonyCa hjelper med å redusere synlige aldringstegn som rynker, fine linjer og slapp hud.
  • Gjenoppretter tapt volum: Ved å stimulere produksjonen av kollagen, hjelper HArmonyCa med å gjenopprette tapt volum, noe som gir huden et fyldigere og mer ungdommelig utseende.
  • Naturlig og sikker: HArmonyCa er en naturlig og sikker behandling som stimulerer kroppens egen healing prosess.

Utført av våre eksperter

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.