Hotstonemassasje

Hotstonemassasje er en type massasjebehandling som bruker glatte, oppvarmede steiner. Massøren plasserer disse varme steinene på bestemte punkter på kroppen din og kan også holde dem mens de gir en massasje. Varmen fra steinene hjelper med å slappe av i musklene, noe som gjør det lettere for massøren å knead dypere uten å legge til press.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Hotstonemassasje informasjon

En hotstonemassasje føles som en varm, beroligende omfavnelse som omslutter hele kroppen. Du kan forvente å føle deg rolig, avslappet og fornyet etter behandlingen.

Oppdag den beroligende og helbredende kraften i hotstonemassasje. La oss hjelpe deg med å lindre stress, løsne muskelspenninger og oppnå en dyp følelse av velvære og avslapning. Begynn din reise mot bedre helse og velvære i dag.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Hotstonemassasje

Hotstonemassasje kan gi en rekke helsefordeler. Varmen fra steinene hjelper med å utvide blodårene, noe som øker blodsirkulasjonen og leverer mer oksygen til musklene. Dette kan bidra til å lindre muskelspenninger, redusere stress, fremme avslapning, og forbedre søvnkvaliteten.

Utført av våre eksperter

Natalia

Massasjeterapeut / Negledesigner

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.