Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje er en holistisk behandling designet for å fremme huden helse, lindre stress, og gi en dyp følelse av avslapning. Ved å bruke en rekke teknikker, hjelper denne behandlingen til å øke blodsirkulasjonen, stimulere kollagenproduksjonen, og løsne anspente muskler.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Ansiktsmassasje informasjon

Ved å stimulere blodsirkulasjonen, hjelper ansiktsmassasje med å bringe oksygen og næringsstoffer til hudcellene, noe som fører til en sunnere og mer strålende hud. Det hjelper også med å slappe av anspente muskler, noe som kan redusere utseendet av fine linjer og rynker.

Invester i din skjønnhet og velvære ved å bestille en Ansiktsmassasje. Opplev hvordan denne luksuriøse behandlingen kan forbedre hudens helse, slappe av ansiktsmuskler, og gi huden din en frisk, ungdommelig glød. Begynn din reise mot en sunnere, mer strålende hud i dag.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje kan ha mange fordeler, inkludert forbedret hudhelse, avslappede ansiktsmuskler, og reduserte rynker. Denne behandlingen kan også bidra til å avgifte huden, redusere puffiness, og gir huden din en frisk, ungdommelig glød.

Utført av våre eksperter

Natalia

Massasjeterapeut / Negledesigner

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.