Spesialklinikk på Ullevål i Oslo med bred spekter av kosmetiske behandlinger og plastiske operasjoner

Har du uønsket fett på kroppen som er vanskelige å trene bort?

Bestill en GRATIS konsultasjon med en av våre leger (verdi 1 500 kr). Smart Lipo er en effektiv behandling for fjerning av fett med minimalt nedetid.

Hvorfor velge fettsuging med Smart Lipo?

Smart Lipo er en ny og effektiv behandling som bidrar til å fjerne uønskede fettansamlinger som vanskelig lar seg slanke bort.

En av fordelenene med Smart Lipo er at laseren som benyttes kommer til på alle områder av kroppen og derfor kan fjerne fettansamlinger på områder som tidligere ble ansett som utfordrende. I tillegg gir behandlingen en generell hudoppstrammende effekt i området som behandles.

Fordeler med Smart Lipo

  • Fettsuging med laser gir et permanent resultat (Så lenge man holder vekten av seg).
  • Laseren fjerner ikke bare fett, men strammer opp huden.
  • Mindre smertefullt og innebærer mindre enn tradisjonell fettsuging.
  • Kan brukes på de fleste områder og gir svært små arr.

Våre leger er eksperter på figurforming både med og uten kirurgi. Smart Lipo en en metode som krever mindre inngrep og er mer effektivt enn vanlig fettsuging. Med fettfjerning med smart lipo kan du fint dra på jobben dagen etter behandlingen. 

Behandlingen er utrolig effektiv og gir permanente resultater. Smart Lipo er en form for fettsmelting med laser (laser lipolyse). Behandlingen er designet for å smelte bort uønskede fettansamlinger på kroppen.

Hvs kan forventes av Smart Lipo behandling

Laser lipolyse er en effektiv behandling for fettfjerning, men vanligvis kan man kun regne med å fjerne ca 400-600 ml fett per område per behandling, det vil si ca et «knytteneve» stort område med fettvev. Dette varierer derimot noe fra behandling til behandling.

 

Under behandlingen varmes fettcellene og fettet omdannes til en oljeaktig væske. Man kan sammen med legen bestemme om væsken skal suges ut under selve behandlingen, eller om kroppen skal rense bort fettet gjennom lymfesystemet selv.

 

Laseren stimulerer også kroppen til å produsere egne bindevevsproteiner (kollagen og elastin), som over de neste ukene og månedene gir en hudoppstrammende effekt. Dette gjør at laser lipolyse behandlinger gjerne gir en glatt og stram hud, samtidig som fettvevet reduseres.

Våre leger og sykepleiere

Hos oss møter du dyktige fagfolk som er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi er lidenskapelig opptatt av faget og går alltid ekstra langt for å gjøre deg trygg. 

Olav

Lege 

Øystein

Spesialist allmenn medisin​

Tahmineh

Lege Estetisk medisin

Camilla

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Benytt deg av tilbudet

Hva kundene sier om oss

Nathalia Saether
11/08/2023
Veldig fornøyd etter fett transplantasjon fra lår til bryst, symmetrisk og naturlig resultat! I tillegg har jeg fått god oppfølging av kjempe hyggelig og erfaren personal.
Sverre Hermansen
04/08/2023
Veldig bra opplevelse. Proffe og dyktige. Anbefaler Estmed!
Mona Terese Røstvang
04/08/2023
Fantastisk service og resultater! Anbefales på det varmeste , profesjonell oppfølging fra start til mål. Utrolig fornøyd💕
Martha Gurvin
03/08/2023
Fantastisk personal og dyktige leger. Følte meg godt ivaretatt.
anahit
03/08/2023
Super koselig og ren klinikk!! Dr. Tahmineh er profesjonell og hyggelig, anbefaler sterkt! ❤️
axel andreas
03/08/2023
Veldig hyggelig personale! Veldig nøye og gjør jobben veldig ordentlig, snakker med deg underveis og passer på att vi har det bra under behandlingen, ambefaler estmed på det sterkeste
guhartaj said hassan
01/08/2023
I wanted to give a feedback to Dr. Tahmineh Boustani she is such a talent, and incredible person!! I had my first botox 4 months ago in my face, and saw already results in the first 10 days of botox treatment… I really recommend Dr. Tahmineh Boustani if you want to see a fast results. ❤️
Charlotte
27/07/2023
Nydelige Dr. Victoria Purvis er ansvarlig lege på klinikken, profesjonell og fantastisk god!😊👍
Ellen Andersen ema-cc@frisurf.no
25/07/2023
Meget godt førsteinntrykk av lokalene. Ble møtt av hyggelig personale og hadde en personlig kontakt gjennom hele prosedyren/ operasjonen og ved etterkontroll. Fikk oppfølging av kirurgen dagen etter. Resultatet ble over all forventning. Anbefales!

Vi ser fram til å treffe deg!

Adresse:

Sognsveien 75E, Ullevål Stadion,

inngang 12-13, 4 Etasje, 0855, Oslo.


Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09.00 – 20.00

Bestill time gjennom bookingskjema eller ring for timebestilling: 995 59 755

Alle rettigheter reservert ©EstMed Klinikken AS 2022