Spesialklinikk på Ullevål i Oslo med bred spekter av kosmetiske behandlinger og plastiske operasjoner

Anti aldring av ansikt med anerkjente Fraxel laser

Få en GRATIS konsultasjon og 20% rabatt på din behandling. (Spar opp til 4 588 kr)

Hva er Fraxel Laser?

Fraxel laserbehandling er den optimale løsningen for fraksjonell, estetisk hudfornyelse. Behandlingen gir deg effekten av ablativ laserbehandling, med samme sikkerhet som non-ablativ laserbehandling. Du får dermed det beste fra begge verdner; Fantastiske resultater og redusert tilhelingstid.

Ved å benytte deg av dette tilbudet, får du en kostnadsfri konsultasjon hos en av våre leger, og hele 20% rabatt på Fraxel laserbehandling mot anti aging. 

Slik fungerer Fraxel laserbehandling

Fraxel Laserbehandling er en spesialisert metode hvor man bruker en laser som sender millioner av energirike pulser.

Pulsene fordunster bort punkter av det øverste hudlaget, glatter ut rynker, akne-arr, strekkmerker, solskadet hud og stimulerer til at huden fornyer seg og lager nytt bindevev over tid.

Huden får en jevnere hudfarge, mindre porestørrelse, redusert alders pigmentering.

Du oppnår en friskere hudfarge, forminsker grove porer, jevnere overflate og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn. Huden føles også glattere, mykere og fastere.

Hva kan behandles?

  • Linjer
  • Pigmentflekker
  • Rynker og porer
  • Operasjonsarr og acnearr

Slik fungerer Fraxel-behandling

Før behandling: Gratis konsultasjon

Først så kommer du til klinikken vår og snakker med en av våre laser spesialister. De vil kunne veilede deg etter dine ønsker og gi deg en konkret behandlingsplan som er personalisert for og oppnå de resultater du ønsker.

Selve behandlingen

Etter konsultasjonen vil du kunne starte behandling, så lenge det er riktig behandling for deg. Vanligvis trenger man 2 til 4 behandlinger for optimalt resultat.

Ulthera-best-behandling-for-ansikt-og-halsloft-oslo

Etter behandling: Oppfølgning

Etter behandlingen tar vi en etterkontroll for å sikre at du er fornøyd med behandling. Vi vil at du skal ha en sikker, god og trygg opplevelse hos oss, og da er dette like viktig som selve behandlingen.

Våre leger og sykepleiere

Hos oss møter du dyktige fagfolk som er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi er lidenskapelig opptatt av faget og går alltid ekstra langt for å gjøre deg trygg. 

All medisinsk behandling har potensiell risiko, bivirkninger og kan forårsake mulige komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person. For å vite mer om risiko knyttet til Fraxel laserbehandling, kan du bestille en uforpliktet konsultasjon hos oss.

Tahmineh

Lege Estetisk medisin

Camilla

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Benytt deg av tilbudet

Hva kundene sier om oss

Nathalia Saether
11/08/2023
Veldig fornøyd etter fett transplantasjon fra lår til bryst, symmetrisk og naturlig resultat! I tillegg har jeg fått god oppfølging av kjempe hyggelig og erfaren personal.
Sverre Hermansen
04/08/2023
Veldig bra opplevelse. Proffe og dyktige. Anbefaler Estmed!
Mona Terese Røstvang
04/08/2023
Fantastisk service og resultater! Anbefales på det varmeste , profesjonell oppfølging fra start til mål. Utrolig fornøyd💕
Martha Gurvin
03/08/2023
Fantastisk personal og dyktige leger. Følte meg godt ivaretatt.
anahit
03/08/2023
Super koselig og ren klinikk!! Dr. Tahmineh er profesjonell og hyggelig, anbefaler sterkt! ❤️
axel andreas
03/08/2023
Veldig hyggelig personale! Veldig nøye og gjør jobben veldig ordentlig, snakker med deg underveis og passer på att vi har det bra under behandlingen, ambefaler estmed på det sterkeste
guhartaj said hassan
01/08/2023
I wanted to give a feedback to Dr. Tahmineh Boustani she is such a talent, and incredible person!! I had my first botox 4 months ago in my face, and saw already results in the first 10 days of botox treatment… I really recommend Dr. Tahmineh Boustani if you want to see a fast results. ❤️
Charlotte
27/07/2023
Nydelige Dr. Victoria Purvis er ansvarlig lege på klinikken, profesjonell og fantastisk god!😊👍
Ellen Andersen ema-cc@frisurf.no
25/07/2023
Meget godt førsteinntrykk av lokalene. Ble møtt av hyggelig personale og hadde en personlig kontakt gjennom hele prosedyren/ operasjonen og ved etterkontroll. Fikk oppfølging av kirurgen dagen etter. Resultatet ble over all forventning. Anbefales!

Vi ser fram til å treffe deg!

Adresse:

Sognsveien 75E, Ullevål Stadion,

inngang 12-13, 4 Etasje, 0855, Oslo.


Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09.00 – 20.00

Bestill time gjennom bookingskjema eller ring for timebestilling: 995 59 755

Alle rettigheter reservert ©EstMed Klinikken AS 2022