Nasolabial fold

Nasolabial-fold-oslo

Nasolabial fold er de dyptliggende linjene som løper fra nesen til kinnene, og de er et vanlig tegn på aldring. Med tiden kan huden bli mer slapp, noe som kan føre til at nasolabial fold blir mer synlige. Men heldigvis finnes det behandlingsmuligheter for å redusere eller fjerne disse folderne.

Behandling av nasolabialfolder med trådløft

Trådløft er en minimalt invasiv behandling som benytter seg av fine tråder for å løfte huden og gi den mer volum. Behandlingen utføres ved å føre trådene under huden, og deretter trekke trådene oppover for å løfte huden og redusere nasolabialfolder. Trådløft er en smertefri og enkel prosedyre som gir umiddelbare resultater, og som kan utføres på klinikk.

Bestill time nå

Hos oss er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Varighet av resultatet med trådløft for nasolabial fold

Resultatene av trådløft for nasolabialfolder vil variere fra person til person, avhengig av hudens kvalitet og alvorlighetsgraden av nasolabialfolder. Generelt vil resultatene vare i 12 til 18 måneder, og etter dette vil det være nødvendig med en oppfølgingsbehandling for å opprettholde resultatene.

Utført av EstMed Klinikken

EstMed Klinikken er en av Norges ledende klinikker innen estetisk medisin, og tilbyr en rekke behandlinger for å redusere tegn på aldring. Våre erfarne leger har lang erfaring med trådløft for nasolabial fold, og de vil gi deg en individuell vurdering for å sikre at du får det beste resultatet mulig.

Hvorfor velge trådløft for nasolabialfolder

Trådløft er en sikker, effektiv og enkel behandling for nasolabial fold, og gir umiddelbare resultater uten behov for kirurgi eller anestesi. Behandlingen tar bare 30 til 45 minutter, og du kan gå tilbake til normal aktivitet rett etter behandlingen.

Fordeler med trådløft for nasolabial fold

  • Minimalt invasiv: Trådløft er en minimalt invasiv behandling som ikke krever kirurgi eller anestesi.
  • Umiddelbare resultater: Resultatene av trådløft for nasolabialfolder er synlige umiddelbart etter behandlingen.
  • Rask behandling

Utført av våre eksperter

Tahmineh

Lege Estetisk medisin

Øystein

Spesialist allmenn medisin​

Diana

Lege Estetisk medisin

Dorian

Spesialist indre medisin

Victoria

Lege Estetisk medisin