Thermia RF Nano fractional behandling
RF-nano-fractional-behandler-strekkmerker

Vi tilbyr Thermia RF nano fractional behandling på EstMed Klinikken i Oslo, spesialisert av vår erfaren spesialist Shirley. Denne behandlingen er en avansert hudbehandling som kan gi deg en glattere, yngre og friskere hud. I denne artikkelen vil vi forklare hva Thermia RF nano fractional behandling er, hvordan det fungerer, og hva du kan forvente under og etter behandlingen.

Hva er Thermia RF nano fractional behandling?

Thermia RF nano fractional behandling er en ikke-invasiv hudbehandling som bruker radiofrekvensenergi for å forbedre hudens utseende og tekstur. Denne behandlingen er spesielt effektiv for å redusere fine linjer og rynker, stramme løs hud, redusere akne arr, jevne ut hudtonen og minimere store porer. Thermia RF nano fractional behandling er også kjent for å stimulere produksjonen av kollagen, som kan bidra til å gjøre huden fastere og mer ungdommelig.

Bestill Time

Hos oss er du trygg på at din behandling skjer i trygge og gode omgivelser.

Hvordan fungerer behandlingen?

Under behandlingen vil Shirley påføre en spesiell RF nano fractional enhet på huden din. Enhetsenheten vil deretter varme opp huden din ved hjelp av radiofrekvensenergi. Dette vil stimulere produksjonen av kollagen og elastin, som vil bidra til å gjøre huden fastere og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Behandlingen vil også bruke RF nano fractional teknologi for å skape små, mikroskopiske sår i huden din. Disse sårene vil utløse kroppens naturlige helingsprosess, som vil bidra til å stimulere veksten av nytt og sunt vev. Dette vil forbedre hudens tekstur, tone og utseende.

Hva kan du forvente under og etter behandlingen?

Behandlingen er smertefri og tar vanligvis omtrent 30 minutter å fullføre. Du kan føle litt varme og ubehag under behandlingen, men dette er normalt og vil forsvinne raskt etter at behandlingen er avsluttet.

Etter behandlingen kan du forvente litt rødhet og hevelse i huden din. Dette er normalt og vil forsvinne i løpet av noen få dager. Du kan også oppleve litt peeling og tørrhet i huden din i løpet av de neste dagene.

For å oppnå de beste resultatene, anbefaler vi at du tar flere behandlinger med Thermia RF nano fractional behandling. Shirley vil lage en tilpasset behandlingsplan for deg basert på dine spesifikke behov og ønsker.

Snakk med vår ekspert

EstMed Klinikken har noen av de fremste leger og sykepleiere, og har de beste til å utføre enhver behandling som tilbys. Hva gjelder RF nano fractional, anbefaler vi at du bestiller en konsultasjonstime hos vår dyktige Shirley. 

Shirley

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Flere
artikler