fbpx

Plastikkirurgi

Bryst

Areolplastikk

Det kan være ulike grunner til at både kvinner og menn ønsker å endre størrelsen på areola.

Brystløft

Brystløft er en operasjon som har som mål å heve et bryst som henger, enten dette er en naturlig tilstand eller et resultat av amming, vektreduksjon eller aldersutvikling.

Brystreduksjon

Ønsker du brystreduksjon må du bestille en uforpliktende konsultasjonstime med vår plastikkirurg.

Fjerning av bryst

Transseksualisme er en kjønnsidentitetsforstyrrelse der kjønn og psykologisk kjønnsidentitet ikke stemmer overens.

Kropp

Bukplastikk/ Mageplastikk

Etter graviditet og kraftig vektreduksjon oppstår ofte et større eller mindre overskudd av løs hud og fett på magen, ofte i tillegg til strekkmerker.

Fettsuging

Over tid gjør aldringsprosessen at huden mister sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastin som holder huden stram og elastisk.

Fjerning av piercing gang

Lange hull etter drag av øredobber eller delt øreflipp kan korrigeres kirurgisk ved at plastikkirurgen lager et lite sår i det gamle øredobbhullet før det blir sydd og tapet sammen.

Halsløft

Halsløftet er i omfang noe mindre enn et ansiktsløft. Pasienten vil ikke oppleve hevelse, misfarging og evt. smerter i samme grad.

Hofte-/ Flanke-/ Ryggplastikk

Området egner seg som regel meget godt for fettsuging.

Kjønnsleppereduksjon

Kjønnsleppereduksjon er en operasjon hvor kirurgen reduserer størrelsen eller sideforskjellen av de indre eller ytre kjønnsleppene.

Lårplastikk

Ridebukselår er betegnelsen på fettansamlinger på utsiden øverst på lårene. Dette er et populært område å behandle hos kvinner.

Overarmplastikk

Stort vekttap kan føre til løst skinn på overarmene som i mange tilfeller kan være til en plage, også utover det rent utseendemessige.

Ansikt

Ansiktsløft

Over tid gjør aldringsprosessen at huden mister sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastin som holder huden stram og elastisk.

Løft av overleppe

Leppeløft er et kirurgisk inngrep (leppeoperasjon) som gir fyldigere lepper og et mer ungdommelig utseende.

Panneløft

Panneløft er kjent i engelsk litteratur som «forehead lift». Våre erfarne kirurger vektlegger at du skal oppnå et naturlig resultat som får ansiktet ditt til å stråle!

Utstående ører

Utstående ører er en medfødt tilstand som skyldes at øremuslingen er for stor og/eller at folden over øremuslingen er mangelfullt utviklet.

Øyelokkoperasjon

Over tid, gjør aldringsprosessen at huden mister sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastinsin som holder huden stram og elastisk.

Øyenbrynsløft

For å åpne og lukke øynene bruker man ringmuskelen. Den sitter rundt øynene, og er viktig for å ha et fast blikk.