fbpx

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje er en type massasjeterapi som fokuserer på justering av dypere lag av muskler og bindevev. Den brukes ofte for å hjelpe med muskelknuter og kronisk muskelspenning i områder som nakke, øvre rygg, lår og kalver.

Priser på filler behandlinger

0,5 mlfra 1490, til 2490
1 mlfra 2490, til 3490
Leppefiller: 1 behandlingfra 1.490,-

Dypvevsmassasje informasjon

Våre dyktige massører er spesialister på dypvevsmassasje, med omfattende opplæring og erfaring. De er dedikert til å gi deg en personlig tilpasset behandling basert på dine individuelle behov og mål.

Husk, det er aldri for sent å ta vare på kroppen din. Med vår dypvevsmassasje kan du lindre muskelsmerter, øke fleksibiliteten, og føle deg mer energisk og avslappet. La oss hjelpe deg med å oppnå den velvære du fortjener.

Bestill konsultasjon

På konsultasjon vil legen informere om behandlingen, bivirkninger, kontraindikasjoner og gi deg all informasjonen du ønsker.

Fordelene med Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje kan gi mange fordeler, spesielt for de som lider av kroniske muskelsmerter eller stivhet. Det kan bidra til å redusere smerte, øke bevegelsesområdet, forbedre sirkulasjonen og fremme avslapning. Mange klienter rapporterer en følelse av fornyet energi og vitalitet etter en dypvevsmassasje.

Utført av våre eksperter

Bli kontaktet

Bli kontaktet av vår sykepleier for en prat om dine ønsker.