fbpx
Spesialklinikk på Ullevål i Oslo med bred spekter av kosmetiske behandlinger og plastiske operasjoner

Manikyr og pedikyr av høy kvalitet på tilbud

 • 25% rabatt på hele prislisten i denne mnd.

 • 30% rabatt på 6 mnd abonnement (påfyll og neglesett hver 3 uke i 6 mnd).

 • 40% rabatt til alle studenter ved fremvisning av studentkort.

 • Pensjonistpris: 40% rabatt.

Manikyr og pedikyr i flotte omgivelser

Først tar vi en konsultasjon hvor vi setter oss ned og går gjennom dine ønsker. Vi forklarer godt hvordan behandlingen virker og du får muligheten til å stille  spørsmål. Det er ikke alltid alle typer hår passer til hårfjerning med laser, da kan vi evt. veilede deg videre.

Hvorfor velge oss

 • Alle behandlinger utført en dyktige deglseignere og terapeuter.
 • Diskret beliggenhet og gratis parkering (1 time).
 • ​Topp moderne klinikk på
 • Ullevål med dyktige fagpersoner og moderne utstyr.
 • Gode referanser!

Med shellac får du fantastisk flotte negler med glans. Den sitter også feilfritt i 14 dager – uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac påføres som en neglelakk, med underlakk, farge og overlakk. Deretter herdes den i UV-lys. Det er dermed ingen tørketid og du kan bruke hendene som vanlig umiddelbart etterpå.  

Velg ulike typer manikyr eller pedikyr

Husk: Her vises våre veil.priser hvor rabatt ikke er trukket fra.
  • French manicure – 15 min – 150,-
  • Nail design – 15 min – 150,-
  • Gel neglekorreksjon – 15 min – 175,-
 • Ekstra massasje (hender/føtter) – 10 min – 150,-
  • Minimanikyr: 30 min. 550,-
   En ekspressbehandling som innebærer klipping og filing av negler, samt stell av neglebånd.
  • Manikyr med Shellac: 1 time 750,-
   Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i to uker med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter.
 • Manikyr med neglelakk_ 1 time 650,-
  Fjerne Shellac med manikyr: 1 time 750,-
 • IBX Nail Strengthen and Repair Treatment med manikyr, pedikyr: 15 min 350,- IBX System er et innovativt 2-delt system som består av IBX Repair og IBX Strenghten som tilbyr revolusjonerende fordeler. Et system perfekt for de som ønsker helt naturlige sterke negler eller under gelelakk, soak-off gels, hard gels og akryl. I tillegg forebygger det mot skader og slitasje ved fjerning av gelelakk eller andre kunstmaterialer.
 • CND Sitrus Spamanikyr: 1 time 850,- Flykt inn i en verden av velvære. En sitrussymfoni av essensielle oljer, vitamin E og antioksidanter kombinert for å stimulere sansene, samtidlig som den renser dypt, mykgjør og gir næring og fuktighet til både hud og negler. Et system bestående av nydelige produkter som forfrisker, oppkvikker og er energigivende. Behandlingen inkluderer klipping og filing av negler, samt behandling av neglebånd. Timen avsluttes med en deilig håndmassasje.
 • Forsterkning med gelé: 1 time 850,- Har du negler som knekker eller fliser seg opp lett? Ved å forsterke neglene med gelé, vil de holde seg sterke helt til neste behandling. Behandlingen starter med en manikyr (klipping og filing av negler, og behandling av neglebånd og hard hud), og avsluttes med påføring av et tynt forsterkende lag med gelé, for et naturlig og sterkt resultat. Geléen vi bruker kan fjernes på en skånsom måte med aceton/soak-off, og trenger ikke å files på. Ønsker du å legge på Shellac over geléen, kommer dette.
 • Forsterkning med gelé: 1 time 850,- Har du negler som knekker eller fliser seg opp lett? Ved å forsterke neglene med gelé, vil de holde seg sterke helt til neste behandling. Behandlingen starter med en manikyr (klipping og filing av negler, og behandling av neglebånd og hard hud), og avsluttes med påføring av et tynt forsterkende lag med gelé, for et naturlig og sterkt resultat. Geléen vi bruker kan fjernes på en skånsom måte med aceton/soak-off, og trenger ikke å files på. Ønsker du å legge på Shellac over geléen, kommer dette.
 • Fjerne Shellac med manikyr: 1 time 750,-
  Vi fjerner den gamle Shellacen din og utfører en manikyr for en fresh og nystelt look. 
 • Etterfyll gelé: 2 timer 950,-
 • Etterfyll gelé m/Shellac: 2 timer 1,300,-
  Etterfyll av allerede eksisterende gelé- eller akrylnegler. Valgfri farge (Shellac/gelélakk) til slutt.
 • Nytt sett gelé m/fransk: 2 timer 1,390,-
 • Etterfyll gelé m/fransk: 2 timer 1,300,-
 • Fjerne gelé- eller akrylnegler m/manikyr: 1,5 timer 950,-

Vi fjerner dine gamle gelé- eller akrylnegler på en skånsom måte, og utfører en manikyr for et fresh og velstelt utseende.

 • Pedikyr med Shellac: 1,5 timer 1,200,- Vi bruker CND Marine SpaPedicure, som er det mest omfattende aromaterapeutiske pedikyrsystem som noensinne er utviklet og som benytter spennende produkter fra planteriket og havet. Friske dufter som Eucalyptus og Peppermynte, i skjønn forening med havets næringsrike planter og mineraler, gir en komplett og unik renhetsfølelse samt at føttene blir myke og velpleide. Behandlingen ink. fotbad, klipping/filing av negler, behandling av neglebåndene, og sliping av hard hud om nødvendig, fotmassasje og Shellac.
Pedikyr med neglelakk: 1 time 950,- Vi bruker CND Marine SpaPedicure, som er det mest omfattende aromaterapeutiske pedikyrsystem som noensinne er utviklet og som benytter spennende produkter fra planteriket og havet. Friske dufter som Eucalyptus og Peppermynte, i skjønn forening med havets næringsrike planter og mineraler, gir en komplett og unik renhetsfølelse samt at føttene blir myke og velpleide. Behandlingen ink. fotbad, klipping/filing av negler, behandling av neglebåndene, og sliping av hard hud om nødvendig, fotmassasje og negler.
 • Kun Shellac på fot: 1 time 750,- Behandling av neglebånd, klipping/filing av tånegler, påføring av Shellac.
 • Spa pedikyr: 1 time 900,-
  Behandlingen starter med et deilig skumbad. Negler klippes og slipes, hard hud fjernes. Behandlingen avsluttes med en deilig lett fotmassasje. Legg til fjerning av lakk/Shellac som add-on hvis du har produkt på tåneglene som du ønsker at vi fjerner.

Våre behandlere

Hos oss møter du dyktige fagfolk som er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi er lidenskapelig opptatt av faget og går alltid ekstra langt for å gjøre deg trygg. 

Natalia

Lege / Massasjeterapeut

Camilla

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Elisabeth

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Maria

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Benytt deg av tilbudet

Hva kundene sier om oss

Nathalia Saether
11/08/2023
Veldig fornøyd etter fett transplantasjon fra lår til bryst, symmetrisk og naturlig resultat! I tillegg har jeg fått god oppfølging av kjempe hyggelig og erfaren personal.
Sverre Hermansen
04/08/2023
Veldig bra opplevelse. Proffe og dyktige. Anbefaler Estmed!
Mona Terese Røstvang
04/08/2023
Fantastisk service og resultater! Anbefales på det varmeste , profesjonell oppfølging fra start til mål. Utrolig fornøyd💕
Martha Gurvin
03/08/2023
Fantastisk personal og dyktige leger. Følte meg godt ivaretatt.
anahit
03/08/2023
Super koselig og ren klinikk!! Dr. Tahmineh er profesjonell og hyggelig, anbefaler sterkt! ❤️
axel andreas
03/08/2023
Veldig hyggelig personale! Veldig nøye og gjør jobben veldig ordentlig, snakker med deg underveis og passer på att vi har det bra under behandlingen, ambefaler estmed på det sterkeste
guhartaj said hassan
01/08/2023
I wanted to give a feedback to Dr. Tahmineh Boustani she is such a talent, and incredible person!! I had my first botox 4 months ago in my face, and saw already results in the first 10 days of botox treatment… I really recommend Dr. Tahmineh Boustani if you want to see a fast results. ❤️
Charlotte
27/07/2023
Nydelige Dr. Victoria Purvis er ansvarlig lege på klinikken, profesjonell og fantastisk god!😊👍
Ellen Andersen ema-cc@frisurf.no
25/07/2023
Meget godt førsteinntrykk av lokalene. Ble møtt av hyggelig personale og hadde en personlig kontakt gjennom hele prosedyren/ operasjonen og ved etterkontroll. Fikk oppfølging av kirurgen dagen etter. Resultatet ble over all forventning. Anbefales!

Vi ser fram til å treffe deg!

Adresse:

Sognsveien 75E, Ullevål Stadion,

inngang 12-13, 4 Etasje, 0855, Oslo.


Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09.00 – 20.00

Bestill time gjennom bookingskjema eller ring for timebestilling: 995 59 755

Alle rettigheter reservert ©EstMed Klinikken AS 2022